Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Emelt törisek! Akik már...

Emelt törisek! Akik már letteték, azoktól kérdeznem, hogy mik a tapasztalataik az érettségivel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Mennyire volt nehéz,hogy sikerült?Én most fogom az emeltet májusban letenni,ha esetleg lennének felkészülési tamácsok azt megköszönném!:)
2010. febr. 23. 18:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Akkor értelmes októberre gyúrni...csak mert én jövőre megyek és már nem vagyok középsulis, vajon közepen is így van, ha kijelölnek? Mert én közepen csak októberben voltam, akkor tényleg nagyon igazságosak, meg kedvesek voltak 100% lett, de rájöttem, hogy mégis máshová szeretnék menni.
2010. márc. 2. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!