Emelt törisek! Akik már letteték, azoktól kérdeznem, hogy mik a tapasztalataik az érettségivel kapcsolatban?
Ezek engem is érdekelnének, mivel én is májusban emeltezek, a felkészüléssel viszont le vagyok maradva.(Csak most tartok az Árpád-ház elején)
Bocsi hogy nem a kérdésre válaszoltam, csak engem is érdekelnek a válaszok.:)
Sok sikert előre is! Amúgy neked van valami jó tanulási stratégiád?
Vannak helyek ahol nem csesznek ki veled. Azonban a legtöbb hely az ilyen.
Első alkalommal nem tudod megválasztani, hogy hova osszanak be, másodikra azért már valamilyen szinten tudod irányítani a dolgokat.
Az első emelt törimnél jól kicsesztek velem. Esszéimet lehúzták teljesen jogtalanul. Fellebbezésed meg nem érdekli őket. Még pontot is levonnak.
Másodikra már sokkal jobb lett, és a poén az, hogy nem sokat készültem rá, és jóval nehezebb volt mint az előző.
Ennyit az emelt érettségikről...
Ha középsulis vagy, akkor az igazgató jelentkezik, és a legközelebbi emelt vizsgaközpontba osztanak be. Ami lehet jó és lehet rossz is.
Én második alkalommal központilag jelentkeztem, igaz akkor is ők jelölték ki a sulit, de mivel ez októberben volt -amikor kevesen érettségiznek-, ált. egy jó helyet szoktak kijelölni. Meg októberben ált. olyanok vannak akik értenek hozzá. Sok emberrel találkoztam tavaly, mert nekik is jól lehúzták a májusi vizsgájukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!