Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Emelt törisek! Akik már...

Emelt törisek! Akik már letteték, azoktól kérdeznem, hogy mik a tapasztalataik az érettségivel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Mennyire volt nehéz,hogy sikerült?Én most fogom az emeltet májusban letenni,ha esetleg lennének felkészülési tamácsok azt megköszönném!:)
2010. febr. 23. 18:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ezek engem is érdekelnének, mivel én is májusban emeltezek, a felkészüléssel viszont le vagyok maradva.(Csak most tartok az Árpád-ház elején)

Bocsi hogy nem a kérdésre válaszoltam, csak engem is érdekelnek a válaszok.:)

Sok sikert előre is! Amúgy neked van valami jó tanulási stratégiád?

2010. febr. 23. 18:28
 2/11 A kérdező kommentje:
Én sem tartok előrébb és már kezdek pánikolni!:S Tanulási stratégia....hát,talán apróság,de én minden korszaknál kiírom a neveket,fogalmakat és évszámokat!XD
2010. febr. 23. 18:35
 3/11 A kérdező kommentje:
Am semmi gond,hogy írtál,sőt sorstársak nyugodtan írhatnak,az vhogy megnyugtat h nem vagyok egyedül a problémámmal:D
2010. febr. 23. 18:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Amúgy te hova adtad be a jelentkezésed?:)
2010. febr. 23. 18:56
 5/11 A kérdező kommentje:
Debrecen,szeged,pest elte,szakok:föci,info-könyvtáros.....töriszakot gondoltam h megjelölök de lebeszéltek róla,mondvám nem megyek vele semmire,de nem tartom kizártnak h ha bekerülök akkor esetleg második szakként felveszem idővel!:)Te?:)
2010. febr. 23. 21:05
 6/11 anonim ***** válasza:
BGF nemzetközi gazdálkodás:)
2010. febr. 24. 07:38
 7/11 anonim válasza:
Nem szándékom megijeszteni, de az osztályfőnököm mesélte, hogy az emelt érettségik elég szívatósak. Vannak osztálytársaim, akik szintén emelt töriznek, és jól szembe röhögte őket... szép szóval a szopatásról szól, de ha profi vagy, akkor mindent túl lehet élni.
2010. febr. 24. 20:51
 8/11 anonim ***** válasza:

Vannak helyek ahol nem csesznek ki veled. Azonban a legtöbb hely az ilyen.

Első alkalommal nem tudod megválasztani, hogy hova osszanak be, másodikra azért már valamilyen szinten tudod irányítani a dolgokat.

Az első emelt törimnél jól kicsesztek velem. Esszéimet lehúzták teljesen jogtalanul. Fellebbezésed meg nem érdekli őket. Még pontot is levonnak.

Másodikra már sokkal jobb lett, és a poén az, hogy nem sokat készültem rá, és jóval nehezebb volt mint az előző.

Ennyit az emelt érettségikről...

2010. márc. 1. 19:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó: Az emelt érettségi színhelyét nem lehet megválasztani ugye? Bocsánat, hogy közbe szólok, csak eddig így tudtam, igaz engem nem a töri érint, de én is kissé félek az emelt szivatásoktól, ugyanis én is ezt hallottam.:S
2010. márc. 2. 07:49
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha középsulis vagy, akkor az igazgató jelentkezik, és a legközelebbi emelt vizsgaközpontba osztanak be. Ami lehet jó és lehet rossz is.

Én második alkalommal központilag jelentkeztem, igaz akkor is ők jelölték ki a sulit, de mivel ez októberben volt -amikor kevesen érettségiznek-, ált. egy jó helyet szoktak kijelölni. Meg októberben ált. olyanok vannak akik értenek hozzá. Sok emberrel találkoztam tavaly, mert nekik is jól lehúzták a májusi vizsgájukat...

2010. márc. 2. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!