Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A tanárok elítélnének, ha...

A tanárok elítélnének, ha megtudnák a szexuális vonzódásomat?

Figyelt kérdés
Már egy ideje kíváncsi vagyok erre (nem,nem fogom elmondani senkinek,csak úgy érdekelne a dolog) mert vannak bizonyos tanárok,akikkel nagyon jóban vagyok,és igazán érdekelne,hogy melyik mit szólna hozzá. Tudom,talán butának tűnik a kérdés,de engem ez foglalkoztat. Persze Ők is normális emberek,de mégis humánabb állást töltenek be a társadalomban és sok minden rajtuk is múlik. Akinek esetleg tapasztalata van,az is írjon bátran,aki pedig tanár,annak még jobban örülnék! Előre is köszi a válaszokat! Ja,és aki csak trollkodni és ócsárolni fog,azt jól kiröhögöm! :D

2015. máj. 8. 14:06
 1/9 anonim válasza:
Ezt nem lehet tudni. Általában az emberek jóval elfogadóbbak a leszbikussággal kapcsolatban, mint a férfi homoszexualitással, és ez szerintem a tanároknál is így van (sok férfinak tetszik is), de lehet egy tanár ezen a téren nagyon vaskalapos is.
2015. máj. 8. 14:19
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát jobb ha nem kürtölöd világgá, meg nem is tartozik

a tanárokra egyébként

2015. máj. 8. 14:21
 3/9 anonim válasza:
Annyiból a tanárokra "tartozik", hogy egy jó tanár egyben nevelő is és bizalmi viszonyt alakíthat ki a tanítványaival. A gyerekek, fiatalok meg érzik, hogy velük vagy bizonyos tulajdonságaikkal szemben a társadalom ellenséges és nem értik, hogy miért, amikor ők semmi rosszat nem tettek.
2015. máj. 8. 14:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló! Köszönöm a válaszod,nem azért írok neked külön kommentben,mert problémám volt vele,de az nem igaz,hogy a leszbikusokat jobban elfogadják! Semennyire sem igaz! Ha egy férfinek ez tetszik,akkor azt szokta hinni,hogy bepróbálkozhat még így is a csajnál,vagy egy hármasra számít,esetleg,hogy majd minden intim részletet megtekinthet a lányok életéből,de mikor jól pofára esik,mert a csajok derékből visszautasítják,akkor ugyanúgy szidja és bántja a leszbikusokat,mint a homoszexuálisokat,ez talán elfogadásnak minősül? Szerintem nem! Sőt! Engem a fiúk még jobban utálnak ettől,ha neten beszélek velük...
2015. máj. 8. 14:29
 5/9 anonim válasza:
Rendben, kedves kérdező, megértem, hogy ebből az aspektusból nézve igazad van, bár azért tudnék vitatkozni ezzel, nem azért, hogy mindenáron ellentmondjak neked, hanem azért, mert mégis úgy gondolom, hogy a leszbikusoknak könnyebb lehet. Nyilván téged jobban megérint az, amit a saját bőrödön érzel, de úgy gondolom, hogy az a fajta homofóbia, amely a meleg férfiakat a saját nemük felől éri, a nőknél nem áll fenn olyan súlyos mértékben. Általában a "b**iverés" azt jelenti, hogy meleg fiút megvernek és nem az, hogy lányt. A férfiúi sértettség miatt adott erőszakos válasz, amit a fiú részéről kaptál, persze kellemetlen lehet neked, ezt elhiszem. Fordított esetben egy meleg fiú nem ezt kapja egy nála bepróbálkozó nőtől. Talán azért is, mert a nők kevésbé erőszakosak.
2015. máj. 8. 14:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Az én ofőm nagyon rendes volt mikor tudomására jutott, abszolút támogató volt.
2015. máj. 8. 19:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy az én osztályfőnököm egy hárpia. Mindig beleszól mindenbe,nem veszi figyelembe a tanulók magánéletét és engem sajnos mindig akadályoz esetleg a dolgozat írása közben és a javításkor is mindig alul értékeli (pedig mindig a leglényegesebbeket írom le egy kevés magán gondolatmenettel). Nem értem mi baja velem,jó tanuló vagyok és sajnos a nyunyó természetem miatt két szót sem szólok soha. Nem értem mi baja velem,mindenesetre talán még rosszabb lenne a helyzet,ha még ez is kitudódna.
2015. máj. 8. 19:31
 8/9 anonim válasza:

A sulimban rólam valószínüleg csak sejtik a tanárok, de nem mondanak semmit személyesen nekem. Viszont katolikus iskola, szóval azért ha felkerül a téma, megy az ócsárolás. Az egyik kedvenc esetem az volt, amikor két lány évfolyamtársamnak szólt be az egyik tanár, mert látta őket a városban kézenfogva menni, meg ő úgy gondolta, hogy "egészségtelenül" közel állnak egymáshoz. Ez az egész azért nevetséges, mert plátói kapcsolatnál nincs több náluk.

A másik kedvencem meg, amikor a hittantanárom, aki egy görögkatolikus, 3 gyerekes pap elkezdte mondani, hogy hát oké amiket Ferenc pápa mond, de azért a homoszexualitás gusztustalan. Igaz két nőt szívesen néz az ember, meg az szép látvány, de attól még nem helyes.

Jajj meg a töri tanárom. A holokausztról volt szó és mondta, hogy ugye nem csak zsidókat, hanem még egy tonna más nemzetiségű embert is elvittek, na meg a homoszexuálisokat. Erre elkezdett hangosan nevetni, mondta is, hogy erről eszébe jutott valami, de ilyet nem szabad mondania. Végül nem mondta el, de akkor nagyon dühös voltam rá.

2015. máj. 9. 20:11
 9/9 anonim válasza:
osztalyfonokomnek elmondtam, a leheto legjobban fogadta
2015. máj. 9. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!