A tanárok elítélnének, ha megtudnák a szexuális vonzódásomat?
Hát jobb ha nem kürtölöd világgá, meg nem is tartozik
a tanárokra egyébként
A sulimban rólam valószínüleg csak sejtik a tanárok, de nem mondanak semmit személyesen nekem. Viszont katolikus iskola, szóval azért ha felkerül a téma, megy az ócsárolás. Az egyik kedvenc esetem az volt, amikor két lány évfolyamtársamnak szólt be az egyik tanár, mert látta őket a városban kézenfogva menni, meg ő úgy gondolta, hogy "egészségtelenül" közel állnak egymáshoz. Ez az egész azért nevetséges, mert plátói kapcsolatnál nincs több náluk.
A másik kedvencem meg, amikor a hittantanárom, aki egy görögkatolikus, 3 gyerekes pap elkezdte mondani, hogy hát oké amiket Ferenc pápa mond, de azért a homoszexualitás gusztustalan. Igaz két nőt szívesen néz az ember, meg az szép látvány, de attól még nem helyes.
Jajj meg a töri tanárom. A holokausztról volt szó és mondta, hogy ugye nem csak zsidókat, hanem még egy tonna más nemzetiségű embert is elvittek, na meg a homoszexuálisokat. Erre elkezdett hangosan nevetni, mondta is, hogy erről eszébe jutott valami, de ilyet nem szabad mondania. Végül nem mondta el, de akkor nagyon dühös voltam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!