Hogyan írhatnám meg a holnapi törit kb.70%-ra, ha semmit nem tanultam?
Úgy mint én, akkor még ötös is lehet :D
Mondjuk én szerettem a törit, könnyen megjegyeztem, de külön tanulni nem tanultam rá soha, ahhoz lusta voltam :)
Törire mit kell tanulni, de most komolyan? Én semmit nem tanultam rá, mégis 84%-os lett az írásbelim.
Évszámok benne vannak az atlaszban. Topológia? Arra is ott az atlasz! Kidolgozandó esszék? Hát ott a szöveg az esszéhez, abból lazán meg lehet csinálni + atlasz!
Összegezve, ha tudod használni az atlaszt, az már 50%. Ha tudsz szöveget értelmezni, az már 70%.
Tényleg így van. Nem igazán kell rá készülni. Atlaszba sok minden benne van és esszénél ott a forrás ami sokat segít !
2013-ast írtuk meg probaérettségiként, összesen lett kb. 67 pontom a 90-ből.;)
Köszi, adtatok egy kis reményt! :)
Igyekszem az esszénél kreatívan rizsázni, leginkább attól tartok, a feladatok nagy része valóban csak szövegértés. :)
Voltak már olyan esszék, ahol a forrás egy nagy fekáliahalom volt. Pláne mikor van 2 sima kép...
Na meg amikor olyan feladatok vannak amikor tudnod kell az uralkodók neveit és rá kell ismerned melyik volt az, és nincs sehol leírva, csak egy forrás amiből ki kell találni ki a rák volt az...
Én ezeket nem tudom atlaszból megírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!