Van itt olyan, aki alig készült töri érettségire, mégis letette? :D
Legyél is - mármint beszarva. Még nem tudod, de ez (is) alakít emberré.
Olvashatsz is sok gizda dumát, egy-két cárt leszámítva mindegyik ugyanúgy fosott, mint most te.
Hidd el, aki nem fosik, az vagy cár*, vagy nem anya szülte.
Egy kalappal! ;)
*Cárok azok, akiknek az édesapjuk bárkin és bármin átgázol, hogy évente tudjon új Audit cserélni, hogy anyucinak legyen műcsöcse, stb. Ezeknek a kölkei nem fosnak semmitől.
Szerintem nagyon sokat számít az, hogy a hozzáállásodon lássák azt, hogy nem cseszel az egészre. Tűnjél mindenképpen felkészültnek. Olvass el minden tételt, hogy legalább fogalmad legyen a témáról - segíteni fognak, ha látják, hogy hallottál már róla!
Ott lesz a forrás is, ami segítséget ad. Ha totál lefagynál, akkor írd át teljesen a forrást. Ebben az esetben tudják, hogy nem tudsz semmit, de legalább igyekszel.
írásbelire egy büdös szót nem néztem át. még az atlaszba se néztem bele (érettségin vettem észre, hogy rossz atlaszt vittem, a régit és nem az újat, amiben van évszám táblázat is).
szóbelire előtte 1 napot készültem, kb végig pörgettem a tesómtól örökölt tételsort egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!