Van itt olyan, aki alig készült töri érettségire, mégis letette? :D
Figyelt kérdés
2015. máj. 4. 19:00
1/15 anonim válasza:
18 évesen van egy kis alaptudásod, plusz ott az atlasz, ha abból nem tudod 4-esre megírni, be se menj.
3/15 anonim válasza:
Én 4 évig tanultam folyamatosan, de akkor sem vittem túlzásba mert ment.Írásbelire külön nem tanultam semmit. Szóbelire akartam tanulni, csakhogy nagy csodámra tudtam, így csak át kellett olvasni.
Egy jó négyesre sikerült.
4/15 anonim válasza:
Nem, hogy alig, semennyit sem készültem és 80%-os ötös lett :D Év közben sem igazán tanultam, viszont valamilyen szinten érdekelt pár témát leszámítva, így órán sok mindent megjegyeztem.
5/15 anonim válasza:
A középszintű töriérettségi nagyrészt szövegértés. Szinte minden feladathoz adnak valamilyen forrást és a válaszokat jórészt azokból kell kiszedegetni.
6/15 anonim válasza:
Mivel az én volt iskolámban a humán tárgyak voltak erősek, így elég keményen kellett tanulnom a törit(mondjuk szerettem is,az egyetlen olyan tárgy volt,amit tényleg szerettem,főleg mert jól tanították).Az érettségire már csak elég volt átolvasni a témaköröket,és simán ment(atlaszt sem kellett használjam) 5-ösre.A szóbeli sem volt nehezebb :D
7/15 anonim válasza:
Na ez érdekes lesz, hogy holnap milyen kérdések
lesznek - Szerintetek lesz benne római kor?
8/15 anonim válasza:
#7 Római kor nem hiszem, de statisztika meg egyéb ilyen finomságok annál inkább. :) Nyugi, holnap még csak a matek jön.
9/15 A kérdező kommentje:
aa,köszönöm a válaszokat,és grat nektek :)
én nagyon bevagyok szrva tőle..:D
2015. máj. 4. 22:42
10/15 anonim válasza:
Én a gimi alatt végig rendesen felkészültem a dogákra, így az írásbelire semmit se tanultam. Szóbelire persze megtanultam a tételeket, mert azt úgy muszáj volt... Végül 90%-kal ötös lett. Szóval semmi para, ha nem készülsz rá ÉS eddig rendesen tanultad. Meg az atlaszt ügyesen használd, mert az sokat segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!