Miért sír mindenki a magyar érettségi miatt? Rengeteg érettsigiről kijövő diákot láttam az utcákon már reggel 10 órakor is!
Hát jah kész vicc ez az egész. Próbaérettségin 34 pontot értem el a 40 ből, itt meg 20 nál kétlem, hogy többet.
Még jó, hogy élesbe sikerül szarul, éljen.
Nem vagyok zseni, pár éve érettségiztem, hallottam, hogy panaszkodnak a mai irodalomra, ezért gondoltam, megoldom. Vonaton utazva, tabletről olvasva 40 perc alatt lettem kész. Minimum 37 tiszta pontom van, ezen kívül valószínű, +1 az igaz-hamis feladat miatt, arra még várom a hivatalos javítást.
Szövegértésnél először mindig a kérdéseket olvastam el, hogy képben legyek, mire kell figyelni, csak azután a szöveget, mindig jó taktika volt.
Intelligenciától és általános műveltségtől függetlenül, szerintem egy közepes képességekkel rendelkező 17-18 éves tisztán a szövegből meg tudja írni a mait 30/40 pontra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!