Szerintetek ciki?
Figyelt kérdés
Most egy szakközép iskolában vagyok és átmegyek egy gimibe.Ez a második évem mert volt egy 0. és most vagyok 9.-es.Viszont a gimibe is 9.be fognak átvenni szóval ott leszek 17 évesen 14-15 évesek között az már ráadás a húgom is oda fog járni csak más szakra.Szerintetek ciki vagy könnyen fog menni mert ők se ismerik még egymást.A suli 75% lány.Köszi a válaszokat előre is!2015. máj. 4. 16:31
11/11 anonim válasza:
Szakozépben uj rendszer miat biosznstb targyak helyrt szakmaimvan es nincsen meg az a oraszám es gondolom azért megy szegenyke 9. Be
Nyugi. Kitartas :) de amugy tobet ér ha maradaz mert legaláb lesznazakmád , es ugyan ugy mehetsz egyetem re :)) szerintem ne menj át :) mivel ugy is meg valtozik es szak gimnázium lesz :) , eretséginis ugyan az butaság lenne át menni ha már 2 evet telyesitetél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!