Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Na, hogy ment a magyar kedves...

Na, hogy ment a magyar kedves sorstársak? :D

Figyelt kérdés
A szövegértést becsapósnak találtam valamint az időt kicsit kevésnek. A választhatók közül az érvelést választottam.

2015. máj. 4. 12:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Én csak az emeltről tudok nyilatkozni, az szerintem könnyebb volt, mint az eddigi éveké, kivéve a verselemzést.

Gondoltam leírom, hátha van még emeltes sorstárs akit érdekel :D

És Kérdező hogy érzed, milyen lesz? :)

2015. máj. 4. 12:37
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A szövegértés szerintem kicsit hosszú volt, viszont a novellaelemzés kimondottan jól ment.
2015. máj. 4. 12:44
 3/16 anonim ***** válasza:
A verseket választotta vlki?
2015. máj. 4. 12:47
 4/16 anonim ***** válasza:
Szövegértésen az idővel volt egy kis problémám, az utolsó előttit (talán 11-es) csak összecsapva tudtam megcsinálni.Én az összehasonlítást választottam, a tanárom szerint jól jártam vele, a novellaelemzésre azt mondta, hogy az kb. emelt szintű feladat volt.
2015. máj. 4. 12:48
 5/16 anonim ***** válasza:

#1 ez nem így van, nem volt kimondottam könnyű, én kb. kiegyensúlyozottnak mondanám

Amúgy a novellaelemzésben mi volt az emelt ? Esetleg a rokoni szálak voltak kicsit érdekesek, de szerintem minden egyértelmű volt benne. Tök aktuális volt az egész.

2015. máj. 4. 12:51
 6/16 anonim ***** válasza:

Hát én baromira elcsesztem a szövegértést, az elején szépen, nyugodtam oldottam a feladatokat, aztán arra eszméltem, hogy a feladatsor második felére már csak 15 percem van... Szóval ott szépen el is szállt min. 15 pontom. Most utálom magamat rendesen.

A másodikban az érvelést választottam, szerintem jól ment, de ki tudja...

Engem rendesen kikészített már az első nap, nem számítottam erre, de csak előre nézek, a maival már nem tudok mit csinálni... :(

2015. máj. 4. 13:01
 7/16 anonim ***** válasza:

Az első részére én is keveseltem azt a 60percet, mert terjedelmesebb szöveg volt az elmúlt évekhez képest. Illetve számomra volt 1-2 nem egyértelmű feladat is. Idő hiányában 1 feladatot rendesen össze is csaptam.

A novellaelemzést választottam és nemtudom. Bemagoltam a szempontokat mindegyikről írtam 4-5 sort, de eddig az összes esszém 3mas lett csodálkoznék ha ez kivétel lenne.

2015. máj. 4. 13:08
 8/16 A kérdező kommentje:

Kicsit tartok az eredménytől de remélem a minimum szint megvan:)

2015. máj. 4. 13:09
 9/16 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest, hogy jó vagyok magyarból, és szeretem is, nem lett jó. :( A szövegértésnél nem minden kérdésre maradt időm, van amit csak gyorsan összecsaptam, és 2 ki is maradt. :( A szövegalkotásnál a novellaelemzést választottam, szörnyű lett, és csak 2,5 oldal... minden novellaelemzésből 5-öst írtam az órákon, hát ez most nem lett jó. :/
2015. máj. 4. 13:33
 10/16 anonim ***** válasza:
A szövegértés szerintem nem volt nehéz, viszont az idő tényleg kevés volt rá.. de végülis be tudtam fejezni, minden kérdéshez írtam vmit, hátha bejön :D csak az átnézésre már nem maradt idő :/ szövegalkotásnál a novellaelemzést választottam. Hát nem mondom nem volt könnyű, de azért 3 óra alatt meg lehetett csinálni. 3,5 oldalt írtam. Nagyon remélem hogy meglesz az 5ös :)
2015. máj. 4. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!