Na, hogy ment a magyar kedves sorstársak? :D
Én csak az emeltről tudok nyilatkozni, az szerintem könnyebb volt, mint az eddigi éveké, kivéve a verselemzést.
Gondoltam leírom, hátha van még emeltes sorstárs akit érdekel :D
És Kérdező hogy érzed, milyen lesz? :)
#1 ez nem így van, nem volt kimondottam könnyű, én kb. kiegyensúlyozottnak mondanám
Amúgy a novellaelemzésben mi volt az emelt ? Esetleg a rokoni szálak voltak kicsit érdekesek, de szerintem minden egyértelmű volt benne. Tök aktuális volt az egész.
Hát én baromira elcsesztem a szövegértést, az elején szépen, nyugodtam oldottam a feladatokat, aztán arra eszméltem, hogy a feladatsor második felére már csak 15 percem van... Szóval ott szépen el is szállt min. 15 pontom. Most utálom magamat rendesen.
A másodikban az érvelést választottam, szerintem jól ment, de ki tudja...
Engem rendesen kikészített már az első nap, nem számítottam erre, de csak előre nézek, a maival már nem tudok mit csinálni... :(
Az első részére én is keveseltem azt a 60percet, mert terjedelmesebb szöveg volt az elmúlt évekhez képest. Illetve számomra volt 1-2 nem egyértelmű feladat is. Idő hiányában 1 feladatot rendesen össze is csaptam.
A novellaelemzést választottam és nemtudom. Bemagoltam a szempontokat mindegyikről írtam 4-5 sort, de eddig az összes esszém 3mas lett csodálkoznék ha ez kivétel lenne.
Kicsit tartok az eredménytől de remélem a minimum szint megvan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!