Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A debreceni Ady vagy a TÁG jobb?

A debreceni Ady vagy a TÁG jobb?

Figyelt kérdés
Sziasztok most leszek nyolcadikos és az érdekelne, hogy az Ady Kny.-je vagy a TÁG Nyek.-je jobb? Előre is köszönöm a válaszokat?
2015. ápr. 21. 17:54
 1/4 anonim válasza:
A TAG az egy erosebb iskola(ezert bekerulni is nehezebb de ez ne ijesszen el) es a kozosseg is jobb szerintem. Viszont az Adyrol is azt hallottam h az ott tanulok szeretnek oda jarni. De ha most vagy hetedikes akkor meg rengeteg idod van. Tudom milyen erzes en most vagyok nyolcadikos. Novemberben lesznek nyiltnapok azokra mindenkepp menj el es majd az alapjan el tudod donteni ez biztos. Plusz a sorrenden tudsz valtoztatni marciusban szoval tenyleg rengeteg idod van. Koncentralj a jegyeidre mert egy ket pont is akar 10 embert jelenthet. Jah es milyen nyelvet akarsz masodiknak az angol mellett? Milyen jegyeid lesznek kb most ev vegen?
2015. ápr. 21. 20:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia köszi az eddigieket is. Hát ha a TÁG-ba vennének fel ott valószinüleg spanyolt de az Ady-ba akkor meg franciát ez a nyelv jobban is érdekel. Hát ha minden jól megy akkor a matek meg a fizika lesz csak négyes a többi ötös. Te hova fogsz járni?
2015. ápr. 22. 15:29
 3/4 anonim válasza:
Ugyes vagy akkor jo jegyeket viszel :) franciara megyek a fazekasba
2015. ápr. 23. 16:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindent! :)
2015. ápr. 24. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!