Magyarországon szerzett diplomával mennyire van lehetőség elhelyezkedni Angliában?
1# a büfészakok közé tartozik mondjuk az anglisztika. amivel ha hiszed ha nem, akár odakint is dolgozhatsz. ismerek olyat aki odakint tanít pont Angliában, egy egyetem. angliszitkán végzett..
én a szülésznőkről hallottam, hogy különbözeti vizsgát kell pl tenniük, az ottani követelmények szerint is.
de van amiből kérdés nélkül elfogadják a magyar diplomát, ha beszéled a nyelvet.
úgyis kiderül ha nem értesz hozzá
Rengeteg orvos is van kint, ugyhogy az orvosi diploma is kipipalva.
Ismerek olyat aki egy honapban ket hetveget ugyeletet tartani jart ki repulovel, es tobbet keresett vele mint itthon tobb honap alatt.
Aztan persze o is kiment allandora, vitte a csaladjat.
Hja, ugy nehez lesz.
Diplomas allast nem ugy keres az ember hogy kimegy a kiszemelt orszagba kulimunkat vegezni, aztan remenykedik hogy hatha egyszer osszejon a dolog.
Az ilyen emberek eleve ugy mennek ki.
Hasonló cipőben járok én is kérdező. Nekem még a keményfedeles is megvan, mert én lenyelvvizsgáztam. De sajnos büfé szaknak számító tanítói végzettségem van. Csak újra kéne raknom az egészet ahhoz, hogy taníthassak. Arra meg nincs pénzem. Próbálok minél több kurzust elvégezni most, hogy irodai állást kapjak. Én majd 8 éve vagyok kinn, elhiheted, hogy én is unom, de eddig mindig az élet úgy hozta, hogy el kellett vállalnom az első adódó melót a közös-férjemmel együtti-céljaink eléréséhez.
Gyerekvállalás, lakásvásárlás, esküvő, majd megint egy gyerek:D De most már szeretnék valami emberi melót végezni, valami agy munkát. Most itthon vagyok 4 hónapja a második gyerekkel, novemberbe kéne visszamennem, de marhára nem akarok oda, ezért egy hónappal hamarabb elkezdem a munkakeresést és ha vissza is kell mennem oda, folyamatosan keresni fogom a melót, amíg nem találok. Érzem annyira jónak magam, hogy tudok én ennél többet is.
Ne add fel, keresgélj, én hiszem, hogy találni fogok egy jobb melót---előbb vagy utóbb:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!