Az egyetem fizetős iskola?
Figyelt kérdés
Csak a beiratkozási díjat kell kifizetni,vagy havonta kell fizetni az egyetemnek?2010. febr. 20. 16:31
11/17 anonim válasza:
Meg ha nem sikerül majd valami vizsgád akkor az egyetem kiró egy kis büntit nem teljesített kreditekért
12/17 anonim válasza:
900 vmennyi a semmelwisen az általános orvosi... nem tudom mit kell okoskodni a "mégisholkérnek700at" nak küldöm
13/17 anonim válasza:
Köszi utsó.Én voltam akit leoltottak mert azt írtam hogy 700 at is elkérnek:)végre rajtam kívül is valaki tisztában van azzal hogy vannak szakok amik közel 1milliós költségtírítésesek:)köszönöm..olyan rosszul esett az az okoskodó komment..
14/17 anonim válasza:
a fogorvosi 1 milla 2százezer..
15/17 anonim válasza:
z ingyenes sem ingyenes.A jegyzetek,egyéb kellékek vizsgadíjak,stb.hav i 20-50.000.- is lehet,egyetemtől függően.A koleszban pedig nem nagyon lehet tanulni.Sok függ a szobatársaktól is,de szinte mindennap van valakinél hajnalig buli.Az albérlet szintén nem olcsó és azért élni is kell valamiből.
16/17 A kérdező kommentje:
Aztabüdöskurv@élet! 700 meg afölött? Hülyék ezek a sulisok?
2010. febr. 20. 18:30
17/17 anonim válasza:
Igen 700 és felette(is lehet), de ezért kell tanulni, hogy felvegyenek államilag finanszírozottra, aztán tovább tanulni, hogy ne soroljanak át költségtérítésesre.
A költségtérítésesre pedig fél évente kell fizetni.
De ha pl államilag finanszírozott angol nyelvű képzésre vesznek fel (pl nemzetközi gazd. angol nyelven), attól még kell fizetned vmennyit, mert idegen nyelven tanulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!