Mit gondoltok a Semmelweis Egyetem Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumról?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok vagyok mindenre,ide szeretnék jelentkezni gimnáziumba.2009. jún. 22. 12:12
2/5 anonim válasza:
hát én odajárok.A gimnáziumról nem tudok túl sokat.Az az emeleten van.A tanárok egész jól tanitanak.És nincs vele különösebb baj.
4/5 anonim válasza:
Én is a suliba járok, és szerintem a legjobb választás volt. Nyelvi előkészítős osztályba járok, most vagyok 10-es. Az iskola légköre nagyon pozitív. Itt nem az van, hogy a diákok befeszülve járkálnak a szünetben, hanem nálunk a szünetekbe ping pong bajnokságok vannak vagy a kicsiktől hangos az aula. Nálunk mindig folyik az élet, mert a tanáraink mindig arra törekednek, hogy ne legyen egysíkú, hanem igenis menjünk el különböző előadásokra, kirándulásokra vagy a sulin belül legyenek valami szórakoztató programok. A tanár diák kapcsolat is teljesen más. Hiszen nem az van, hogy teljes szigor van az órán, hanem tényleg jó hangulatban telnek, főleg a "nagy forma" tanárok miatt. A sport nálunk nagyon is kitüntető figyelmet érdemel és minden sportolónk legyenek mostani vagy régi diákok az eredményeiket végig követi az egész gimnázium. Szerintem az iskola választásban az a lényeg az erőssége mellett az, hogy szeressünk bejárni, ami itt jelen van.:)
5/5 anonim válasza:
Én lassan három éve járok a Dianába és a legjobb döntés volt, hogy ide jelentkeztem. Nagyon jó az osztályközösségünk, tanárokkal jó a viszony és rengetek programot szervez az iskola, hogy minél több dolgot megismerjünk. Szerintem csak jól dönthet aki ide jelentkezik én nem bántam meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!