Megjelölhetek utólag is szakot?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy ha már bejelöltem az adott szakot államilag támogatottan, akkor utólag bejelölhetem költségtérítésesen is. Ez igaz?2015. ápr. 11. 00:37
3/14 anonim válasza:
Az idén felvételizek, és csak állami helyeket jelöltem meg, de rájöttem, hogy akár költségtérítésesre is járnék, ha államira nem vesznek fel. Mit tehetek ilyenkor?
Általában a jelentkezési határidő után már nincs lehetőségetek új képzést megjelölni, kivéve, ha az adott szakra már állami vagy költségtérítéses változatban jelentkeztetek, és most hozzáadnátok a másik finanszírozási formát is. Tehát ebben az esetben a költségtérítéses szak megjelölésére még van lehetőségetek.
Tehát igaz
6/14 anonim válasza:
Az Eduline nem hivatalos, de oké.
7/14 anonim válasza:
Hivatalos oldalon nem találom csak itt de lehet tuti biztos mert tapasztaltam korábban
8/14 anonim válasza:
az eduline-ról annyit, hogy azt írják a sorrendmódosításra, akkor érdemes, ha úgy látod, valamelyik szakra nem lesz elég a pontod...
ÉS akkor miért is kéne módosítani?
10/14 anonim válasza:
Értem miért kételkedsz benne,néha valóban írnak felesleges dolgokat.Most jót írtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!