Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Elvehetik a diplomámat utólag...

Elvehetik a diplomámat utólag ezért?

Figyelt kérdés

Egy-két rossz adat benne maradt a dolgozatomban, ott a forrás hozzá,de rosszul írtam le a számokat..

kezemben a diplomám már, elvehetik valaha? Vagy bármilyen jogi következménye lehet?

2015. jan. 25. 16:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ebből is látszik mennyire leszarják mit írsz bele. Én azon se csodálkoznék, ha kiderülne, hogy nem is szokták elolvasni őket...
2015. jan. 25. 16:30
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi, én teljesen berezeltem, hogy elvehetik, csak októberben kaptam meg a diplomám kézhez. Én annyiszor átolvastam, és mégse tűnt fel, 2-3 elég kellemetlen helyesírási hibát is benne hagytam. rajtam kívül két konzulens olvasta a le nem kötött változatot is, hihetetlen, hogy nem szóltak rám..

Köszi amúgy, talán megnyugtattad a lelkem.

2015. jan. 25. 16:38
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
Akkor elég sok diplomát elvennének. Nem gondolhattad ezt komolyan.
2015. jan. 25. 16:43
 4/7 A kérdező kommentje:

azért merült fel, hiszen van a szakdolgozatokban egy nyilatkozat, hogy büntetőjogi felelősségem tudatában aláírom hogy én írtam, nem plagizáltam,megfelelően használtam a forrásokat, és hogy az adatok a valóságnak megfelelnek.

De hát ha két adatot elírtam, akkor se a forrást nem használtam jól, és még valótlan is ami bele került.

2015. jan. 25. 17:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem elvárás a 100%-os teljesítés! Egy-két hiba, pláne a helyesírási nem azt jelenti, hogy az egész érvénytelen! Nem atomerőművet tervezel! Amúgy meg miből gondolod, hogy ha a maga idején nem tűnt fel vagy nem akartak szólni, akkor valaki majd utólag fog diplomamunkákat olvasgatni és benne adatokat egyeztetni? Szerinted erre van az államnak pénze? Végül: Szerinted arról szól az élet Európa közepén, hogy kiadott dokumentumokat kiadunk-elveszünk kényünk-kedvünk szerint?

Kicsit nagyobb önbizalmat az Élethez!

2015. jan. 25. 17:11
 6/7 A kérdező kommentje:

Hát igen sok híres ember diplomájáról is derült ki ez-az aztán mégis van nekik:)

amúgy nem sorsdöntő adatok, pl nem egy vegyületet találtam fel vagy ilyesmi..:D

2015. jan. 25. 17:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
És nem látod a különbséget abban, mi kifogásolható a Te szakdolgozatodban, és az említett politikusokéban?
2015. jan. 25. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!