78 pontom lett a felvételin,4,8 az átlagom. Szerintetek felvesznek a Török Ignác Gimnáziumba? Akik odajárnak (tak) hány ponttal kerültek be?
Figyelt kérdés
És még egy kérdés. A matek tagozatos osztályban hány matematika óra van egy héten?2010. febr. 19. 11:00
11/28 anonim válasza:
Ja jó értem, amúgy gondoltam, csak hirtelen az egyetem jutott eszembe erről. :D
12/28 anonim válasza:
Grat:) Én most érettségiztem ott, utáltam mint a sz*rt, de csak mert nagyon humán vagyok az meg ott senkit nem érdemelt. De ez az utolsó év jó volt:D
13/28 anonim válasza:
najó nekem se a kedvenc sulim, de a sportnap mindig tök jó (L) (*)
14/28 anonim válasza:
Nemvagyok egy sportember, de van ingyenkaja :$ :D:DD
És (L)Portásbácsik(L)
15/28 anonim válasza:
ja igen mindig mindenki gyűlik olyankor az ingyenkajára :P
ahol Zsócinéni megjelenik, ott a kaja is xD
16/28 anonim válasza:
vele nemvagyok jóban. nemszeretem >.<
17/28 anonim válasza:
Áhh énse... de az énekórák jók :P
persze nem miatta.
18/28 anonim válasza:
Rég volt énekórám de én utáltam vele. Szinte midnen órán összevesztünk. Ha nem is velem de valakivel mindig:D
Nem értette meg hogy ha külföldre megyek nem az lesz az első hogy megkérnek énekeljek el egy népdalt nekik, de ha az lenne sem énekelném a bárhangommal...
19/28 anonim válasza:
csak az a gáz, h van nála rosszabb tanár :S:D Legalábbis számomra.
amúgy melyik osztályba jársz? :)
20/28 anonim válasza:
umm már hálisten semelyikbe most érettségiztem:) amugy 12.a voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!