Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Várhatóan mekkora lesz a...

Várhatóan mekkora lesz a ponthatár az alábbi szakokon?

Figyelt kérdés

A Corvinus és BGF pénzügy-számvitel kara érdekelne.

Azt tudom, hogy az állami képzésre 458 pont van meghatározva. Mivel az ilyen magas pontszám elérése nem túl reális számomra, ezért az önköltséges képzés érdekelne. (Jól tanulok, matek emeltezek, végig kitűnő voltam. Sajnos 22 pont hátránnyal indulok, mert csak matek emeltem + középfokú nyelvvizsgám van/lesz)

Tudom, hogy sok minden befolyásolhatja az önköltséges képzés ponthatárát, de csak egy körülbelüli várható pontszám érdekelne. 18/f

2015. ápr. 1. 20:33
 1/9 anonim ***** válasza:
nézd meg a tavalyit és az azelőttit, azon látszik hogy kb mennyivel lehet több, mint a minimum (ami idén 280)
2015. ápr. 1. 21:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Várhatóan 280 és 500 között lesz.
2015. ápr. 1. 21:17
 3/9 A kérdező kommentje:

Corvinuson 418 volt.

Az nem lehet, hogy azért, ennyi, mert ennyi pontja volt az utolsónak, aki még vállaltra a fizetőst? Szóval, ha 380 pontja lett volna az utolsónak, aki még vállalja a fizetőst, akkor őt is felveszik? (Csak 6 fő ment Corvinus fizetősre)

2015. ápr. 1. 22:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Kedves 2. köszönöm szépen az érdemleges hozzászólásod. Kívánom, hogy te is hasonlóan használható válaszokat kapj majd a kérdéseidre... (Nem értem, miért kell direkt hülyeségeket válaszolni, meg trollkodni, egy normális kérdés alatt.)
2015. ápr. 1. 22:09
 5/9 anonim ***** válasza:
56%

"Kedves 2. köszönöm szépen az érdemleges hozzászólásod. Kívánom, hogy te is hasonlóan használható válaszokat kapj majd a kérdéseidre... (Nem értem, miért kell direkt hülyeségeket válaszolni, meg trollkodni, egy normális kérdés alatt.)"

- Jó, akkor én meg azt nem értem, mi értelme ennek a kérdésnek. Te is tudod jól, csak annyi a biztos, amit leírtam, minden más az idei felvételizőkön múlik. Írhatunk bármit, nem lesz biztos. Akkor mire mész vele? Megnyugtat, ha keveset mondunk? Nyomaszt, ha sokat mondunk? Egyiknek sincs értelme. Akkor minek? Mi lehetne egyáltalán használható válasz erre a kérdésre? Szerintem semmi.

2015. ápr. 1. 22:12
 6/9 A kérdező kommentje:

Amint a kérdésben is írtam, tisztában vagyok azzal, hogy nem lehet pontosan megmondani, mert sok tényező befolyásolhatja. Egy hozzávetőleges pontszámra lettem volna kíváncsi. Amúgy én, ha lusta vagyok elolvasni egy kérdést, vagy nem értem, vagy nem tudok rá érdemben válaszolni, akkor nem válaszolok.....

(Gondoltam abból lehet következtetni, hogy az évek során hogyan alakultak a pontszámok, mennyiket változtak..)

2015. ápr. 1. 22:23
 7/9 anonim ***** válasza:
56%
Képzeld, megértettem a kérdést. És akkor sem lehet még hozzávetőlegesen sem megmondani, mennyi lesz a ponthatár.
2015. ápr. 1. 22:50
 8/9 anonim ***** válasza:

azt is nézd meg, hogy hányan írták be tavaly a fizetőst, hányan első helyen.

igen, az állami nem túl reális, érdemes lett volna még egy emeltet bevállalnod, vagy egy emelt nyelvvizsgát, nagyon sok ez a 22-

mostmár csak gyakorolj sokat, minden tárgyból, főleg a két választottadból

sajnos tényleg nehéz körülbelüli értéket mondani, főleg a fizetősökhöz, ez tényleg csak a jelentkezőktől függ majd!

2015. ápr. 2. 08:07
 9/9 A kérdező kommentje:

Kösöznöm!

Igazság szerint nem nagyon tudtam eldönteni, hogy hova tovább. BME-re készültem matek+fizika fakttal aztán kitaláltam a pénzügy-számvitelt. Ezért lesz csak matek emeltem.

2015. ápr. 2. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!