Van még így esélyem a Xantusba?
Figyelt kérdés
Összesen 123 pontom lett, de nem kerültem rangsorolásra mert csak a szakközepet jelöltem meg de felvettük a gimnáziumi osztályt és a szintfelmérő szerinti "besorolásban" kezdő angolos vagyok , 30 embert vesznek fel az osztályba és én kb. 90. vagyok :// de ha jól számoltam legalább 50 kiesnek előlem plusz még azok akik olaszra.oroszra,stb.. mennek és azok akik nem elsőnek jelölték meg a Xantust, oszt.főnököm szerint van rá esély mert volt h valaki a 120. helyről is bejutott de hozzá tette h már nem mer mondani semmit mert elég nagy kavarás volt a jelentkezésemmel kapcsolatban .... a barátaim,rokonaim biztatnak de szerintem csak nem akarnak megbántatni , már eléggé rá vagyok görcsölve a dologra mert nagyon szeretnék oda járni de elég esélytelennek tűnik .. jó lenne ha hallanám/látnám/olvasnám :DD valaki olyan véleményét is aki még nincs belegabalyodva ebbe az egészbe és nem csak jó indulatból beszéli be nekem h fel fognak venni2015. ápr. 1. 12:11
1/4 anonim válasza:
3 évvel ezelőtt 111., 2 évvel ezelőtt 113. volt az utolsó bejutott a kezdő angol szakra.
80-90 %, hogy bent vagy :) A kavarások miatt mondanék 80-at ;)
2/4 A kérdező kommentje:
hát jó lenne ha sikerülne :DDDD de én inkább nem élem bele magam :DD úgy hallottam elég nagy a túljelentkezés szóval nem tudom :DDDDD namindegy :) Xantusos vagy?? :))
2015. ápr. 2. 12:24
3/4 anonim válasza:
Igaz, olyan 6-8 szoros... De attól még mindig vannak olyanok, akik biztos nem elsőnek jelölték :) Szóval nagy esélyed van így is.
Amúgy nem, de jól ismerem a Xantust :)
4/4 A kérdező kommentje:
Ja értem :)és amikor 111. 113. helyről jutottak be akkor is ilyen nagy volt a túljelentkezés ? illetve minden évben túljelentkezés van ? :o
2015. ápr. 3. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!