Orvostan hallgatók, ti milyen szakorvosok szeretnétek lenni?
Illetve akik már végeztek, azok véleménye is érdekel. Mi alapján döntöttétek el, hogy milyen orvosok akartok lenni?
Az egyetem évei alatt változott a véleményetek, vagy végig kitartottatok az elképzeléseitek mellett?
Szülész-nőgyógyász. Első óta ez a terv, most hatodéves vagyok és maradtam ennél. De ez a ritkább, általában az emberek az egyetem alatt legalább háromszor változtatnak az elképzelésükön:D
Egyszerűen csak az érdeklődésem alapján döntöttem. Ez az, ami igazán tetszik, amiről tényleg úgy érzem, hogy sokáig szívvel-lélekkel tudnám csinálni.
Ötödéves vagyok,gyerekorvos :)
11-2 évesen találtam ki hogy gyerekorvos leszek,ezt tartottam az egyetem első évéig,aztán első 2 évben havonta más akartam lenni,kardiológus,baleseti sebész,sőt még nőgyógyász is,aztán visszatértem az eredetihez.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!