Van olyan hogy a szak iskola nem enged kiiratkozni?
Figyelt kérdés
Mindent eltudtam intézni és egyedül az iskolábol nem tudok kiiratkozni mert az igazgató nem engedi, a titkárságon oda adták a leszerelő papirt és az igazgató széttépte..és mehetnék már dolgozni 18/L (nem vagyok már tanköteles) mit csináljak?2015. márc. 24. 07:17
11/15 anonim válasza:
>16 évesig voltam tanköteles
-Tehát 2012/13-as tanévben vagy később kezdted először a 9. osztályt? (Az mindegy, hogy ebben a suliban, vagy máshol.)
Ha igen, akkor nem vagy tanköteles, az iskola köteles kiírni. Ha nem, tértivevényes levélben kérd a kiiratkozásodat, és fenyegesd meg őket, hogy ha nem írnak ki, írsz az Oktatási Hivatalnak.
Ha nem, annak a tanévnek a végéig tanköteles vagy, amikor a 18 évedet betöltötted.
12/15 A kérdező kommentje:
Igen, 2012be mendtem a suliba 9.o.-ba.. Meg kerdeztem h.h mukodik ezaz egesz mert most februarba toltottem a 18at. Es mondtak h ev kozbe is kiiratkozhatok mert mar 2 eve nem vagyok tankoteles.. Ebbe az evbe ha suliba is maradnek akjor is megbuknak mert sojszor voktam ebben az evben beteg mert igyis sok igazolt hianyzasaim vannak (10es vagyoj) tavaly is 10es voltam mert ev vegen 1honapot nemtudtam jarni es gyajorkatra se mert a terdem begyulladt es annyira fajt h nemtudtam jsrni, es orvosrol orvosra mendtem .. Es nem is ertem h mert buktattak meg mert tavaj csak 1honapot voltam itthon elotte nemis voltam itthon mert betegse voltam ..
2015. márc. 24. 08:29
13/15 A kérdező kommentje:
Ha az iskolába ugyan ugy nem engedik h kiiratkozzak akkor kihez/hova kene fordulnom.?
2015. márc. 24. 10:03
14/15 anonim válasza:
Inkább járnál suliba! Olvashatatlan ez amiket itt össze-vissza írsz! Tele van helyesírási hibákkal, meg elütésekkel. Mit csinálj? Járd ki a sulit végig!
15/15 A kérdező kommentje:
Ha vissza olvasod oda van irva h 'BOCS A HEJES IRASERT" .. amugy, nem azt kerdeztem h jarjak iskolaba vagy ne.. Szerintem az EN dontesem es nem masoke. A masik, szuleim is ezt mondtak evek ota okis belattak h haggyam ott a sulit mert igy nem lehet bejarni amiket muvelnek a tanarok es az igazgato .. Nem egy es nem ket ember mondta h jol dontottem h ott hagytam.. Aztis irtam h nem tudjatok h mirol van szo es mindenki csak okoskodik a masiknak es a vegen meg o is ott haggya az iskolat.. Attol mert 8altalanosa van egy embernek nem kell egybol le nezni mert vanmikor hamarabb tud menni dolgozni mindt egy agyoniskolazott meg egyetemist mert azok lofaszhozse ertenek nem egy embert ismerek akik ilyenek azok mar nem tudnak micsinakni magukkal 20-30evesen.. Ugyhogy ennyit errol de azert koszi a felvilagositast. (Hulye em vagyok) ;) :D
2015. márc. 24. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!