Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BGF Külker gólyatábor?

BGF Külker gólyatábor?

Figyelt kérdés

Szeptembertől remélhetőleg BGF Külkerre fogok járni. A tavaly előtti gólyatábor beharangozó eléggé megijesztett.

Nehezen barátkozok, tartós párkapcsolatban élek, ha iszok akkor is csak mértékkel.

Tudom, hogy már rengeteg kérdés van ebben a témában. Engem nem az érdekel, hogy nem kényszeríthetnek rá semmire, hanem az, hogy ér-e valamit? Persze, kimaradok az ismerkedésből, de őszintén szólva tanulni megyek oda és nem bulizni. Ráadásul a gimnáziumból kiindulva, a negyedik év végére teljesen más barátaim lettek.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy mit tud nyújtani ez a gólyatábor az ivászaton, és a barátságokon kívül?

Esetleg van olyasvalaki, aki hasonló cipőben járt, mint én? Ő végül is hogyan döntött?

2015. márc. 21. 17:48
 1/4 anonim válasza:
Én ugyanebben a cipőben járok, valószínűleg én is BGF Külkeres leszek, és engem is érdekelne a válasz erre a kérdésre. :D
2015. márc. 22. 18:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Az ilyen promó videók mindig úgy vannak összerakva, hogy nagyon durvának tűnjön az egész, de hidd el, nem az. Nem BGF-es vagyok, de én eddig sehonnan sem hallottam olyat, hogy bármi kötelező lett volna, vagy hogy itatnának.

"Szóval az lenne a kérdésem, hogy mit tud nyújtani ez a gólyatábor az ivászaton, és a barátságokon kívül? "

Barátkozás a lényege. Hogy ne úgy menj egyetemre mint egy kuka, úgy hogy senkit sem ismersz. Itt egy hét alatt azért egy 20 emberrel köszönőviszonya kerülsz, meg talán lesz pár barát-jelölted is. Nem rossz az, ha szünetekben az embernek van kivel dumálnia, van kivel közösen órára járnia, van kitől segítséget kérni tanulnivalóban, van kivel elmenni ebédelni közösen... persze, ha ez téged nem érdekel, akkor tök mindegy. Mondjuk én nem igazán értem az ilyeneket. harmadéves vagyok, de még mindig van olyan évfolyamtársam, akit ha meglátok... "jé ez eddig is ide járt?".

2015. márc. 23. 11:36
 3/4 anonim válasza:

Helló!

Én külkeres vagyok, az utóbbi két gólyatáborban megfordultam. Rengeteget segít, ha elmész gólyatáborba! Amellett, hogy szerintem tök józanul is élvezhető (legalábbis nem részegen), megismered a szaktársaidat, felsősöket. Én nem bántam meg, sőt, amikor gólya voltam, az volt a nyaram legjobb három napja. Egy abszolút toleráns és jófej emberekből álló társaság az, akik itt lesznek.

2015. aug. 1. 22:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Szia, igen én is menni fogok. :D Sikerült pár csoporttársammal már előre megismerkednem, és ki nem hagynám. Köszi a válaszodat, ment a zöld kéz. :)
2015. aug. 2. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!