Az egyetemeken mennyire nézik ki a beszédhibás embereket?
Eddig nagyon boldog voltam,szinte biztos,hogy felvesznek BME-GPK-ra.Sorra írom a 85% feletti emelt próbaérettségiket.Felsőfokú nyelvvizsgám van,emelt fizikára készülök.De sajnos a rózsaszín köd eloszlott,mert tudatosult bennem,hogy igen,dadogok,és hadarok..
Nem fognak szétszedni a társaim?Szóbeli vizsgán a tanárok?Elment a kedvem...
Hát ezért már meg ne hátrálj!
Én ezért nem néznék ki senkit. De, megmondom neked őszintén, biztosan lesznek olyanok, akik belekötnek az emberbe (akár ok nélkül is). És, ki nem szarja le őket? És biztosan lesznek olyanok is akik nem, ha megtalálod az ilyen embereket, akkor nem fog érdekelni a többi. A vizsgákon, pedig szerintem a tudást értékelik, és ahogy egyre rutinosabbá válsz, el fog múlni ez a probléma.
(Egyébként én is oda készülök)
értelmes emberek vannak itt, semmi ilyesféle problémád nem lesz. hajrá.
Amúgy is itt 400embert vesznek fel, mindenki magára van utalva, nem egy osztály vagytok
Voltál már logopédusnál?
Az hátha segítene enyhíteni a dadogást - hogy ha pl. kiselőadást kell tartani szemináriumon, ne legyen annyira feltűnő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!