Mit szóltok ahhoz hogy jövőre 300 lesz a minimum ponthatár a főiskolai felvételikhez?
Figyelt kérdés
Szerintem szánalmas..igazságtalan hogy pár éve csak 240 volt, most meg már 300..megértem hogy mi a céljük ezzel. De arra nem gondolnak hogy sokan elvesztik az önbizalmukat ezzel kapcsolatban és bele se vágnak az egészbe? Hova süllyed még ez az ország..hova..2015. márc. 19. 20:28
31/31 anonim válasza:
Mi van? :D Én most érettségiztem, tökre megörültem, h majdnem ötös lett a törim, a többi tantárgy is mind 4es erre két majdnem 5ös érettségivel lehet csak továbbtanulni? :D és ezt szerintetek olyan könnyű megütni? :D Hát, gyakorlatilag többletpontok nélkül, marha jó tanulónak kell lenni, h elérd, mert lehet itt a gyiken mindenki zseni, de sokan a 2essel, vagy a 3assal is tök megelégedettek, most a 75%, az majdnem 5ös, már a négyes tanuló is necces, h felveszik-e? Meg olyan könnyű szerinetek 5ösre érettségizni, h a majdnem 5ös szint is bárkinek elérhető, egy "idomított lónak"? Azért arcotok van :D. Mindegy, szerintem hagyom én lehet az egészet a f***szba, ki fog vesződni ezzel a sz* országgal, azért még tegyek nyelvvizsgát meg hasonlók, h nagy nehezen felvegyenek valaholva, ahol 20as éveim végéig csak tanulok, mint egy h***lye csöves, és az anyámnál élek, majd munkába állhatok 200 ezerért. karrier... nem csodálkozom, h sokan inkább elmennek londonba mosogatni. Ezt a hulladék országot, te jó isten. Mert egyelőre még szerintem 0 a többletpontom, mert nincs se okjm se középszintű nyelvvizsgám meg ilyenek. most így meg sincs a 300 pontom, azt örültem milyen f***sza voltam xd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!