Ápolás és betegellátás [ápoló]. Melyik egyetemen a legjobb?
Figyelt kérdés
A SE és az SZTE között gondolkodom, de ha a másik jobb esetleg azt is meghallgatom. Hova érdemes leginkább menni és hova nagyon nem? Miért?2015. márc. 17. 19:31
1/3 anonim válasza:
Én a PTE-n végeztem,imádtam,de a többiről sem hallottam semmi rosszat :) Szerintem mindegy igazából..Persze a neve miatt a SOTE:
2/3 anonim válasza:
Szia!
Én SOTEn végzem ezt a szakot, nagyon szeretem.Azok a hallgatók, akikkel találkoztam és más egyetemről jöttek át, mind azt mondták, hogy egyértelműen nehezebb, és több a készségtantárgy is, ami kicsit fejleszti az érzékeidet ezen a területen. És elég színvonalas a tanári felhozatal, mondjuk arról nem tudok, hogy az máshol milyen. :) Remélem azért tudtam segíteni!
3/3 anonim válasza:
SOTE vagy PTE. Elsőt a neve miatt, másodikat a kiváló oktatási anyagok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!