Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mentor/Senior Tagság! Egyeteme...

Mentor/Senior Tagság! Egyetemen milyen a jó mentor?

Figyelt kérdés

Szerintetek egy egyetemen, milyen a jó mentor, akik a gólyákat pesztrálják?

Mi az ismérve, és hogyan lehetne a megítélésükön javítani?

2015. márc. 14. 22:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Nehéz erre válaszolni, mert amikor én kezdtem az egyetemen, ez még nem volt divat.

Szerintem a jó mentor az, aki csak részben fogja fel bulinak a feladatkörét. Nem az alkohollal és hülye játékokkal akarja összefogni a "csapatát", hanem csapatépítő programokkal.

Megelőzi a hülye kérdéseket és nem húzza a száját, amikor ötödszörre is megkérdezik tőle ugyanazt.

Felhívja a hallgatók figyelmét, hogy buli az élet és az egyetem, de azért kötelezettségeik is vannak, amivel jó haladni!

Nem ingerült, bármikor elérhető, zaklatható, megbízható, őszinte és akihez mernek nyíltan fordulni a gólyák.

Kb. ennyi. Igazából ennyi hibát láttam csak az alsóbb évfolyamokon. Az szerintem nem jó mentor, aki ledarálja a "kötelező" részt, majd orbitális berúgásra invitálja a csapatát. Némi komolyság nem árt.

2015. márc. 15. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!