Tanácsot kérnék továbbtanulás ügyben! Mi a véleményetek?
Az esetek nagy százalékában változik a pályaválasztás. Nem akarok személyes példát mondani, de én 180-fokot fordultam...
Ha nagyon fanatikus, és valójában érdekli őt, akkor érdemesebb lenne egy ilyen biosz-kémia szakra mennie, mert sokkal könnyebb dolga lesz érettségin. Angol szakról is lehet menni orvosira, de akkor nem fog megkapni annyi segítséget, mint ha reál szakra menne, és azért nagyrészt egyedül kellene tanulnia, ami azért nehezebb.
Az is előfordulhat, hogy elmegy egy ilyen humán suliba, majd megutálja az egész biológiát meg kémiát. (ált így szokott lenni. Jól hangzik az orvosi munka, csak senki nem lát bele...)
Ha ez így lesz, még mindig elmehet máshova...
Én is angolos osztályba járok, már két éve. Nem vagyok biztos benne, hogy megérte ide jönni.
Bár azt mondod szorgalmas a lánykád, tehát lehet, hogy majd fakton jól meg tudja tanulni, esetleg szakkörök, magántanár..
És szerintem erősen érdeklődjetek, mert nekünk a két év alatt még híre sem volt biológiának. Csak angol, angol és angol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!