Ha felvettek a Kisképzőbe de nem arra a szakra amire akartam akkor van lehetőségem átmenni a későbbiekben?
Figyelt kérdés
A szobrász szakra sikerült bejutnom. De a mozgókép vagy fotó szak lett volna a cél.Már annak is nagyon örülök hogy,bejutottam az iskolába de mégis csak aszt tanulnám ami jobban érdekel.Ezért kérdezném képzősöket hogy, át lehet-e menni és ha igen menyi idő elteltével?2015. márc. 11. 15:32
1/7 anonim válasza:
Szia! Szakot váltani a következő évben lehet csak úgytudom :( és azok a szakok amiket te szeretnél azok nagyon erősek, szóval akkor se biztos, hogy sikerül :/
2/7 anonim válasza:
Melyik szakra vettek fel?? lehet hogy évfolyam társak leszünk:D Amúgy úgy tudom hogy lehet átmenni másik szakra, de azért nem olyan egyszerűen.
3/7 anonim válasza:
jajj közben láttam hogy szobrászra bocsi nem olvastam el figyelmesen, am az tökjó! sok sikert!:)
4/7 anonim válasza:
Ha jól tudom, szüleidnek kell majd írniuk egy levelet az igazgatónak ez ügyben. Csak évvégén teheted ezt majd meg, és többször nem mehetsz át másik szakra, az öt éved alatt erre egyszer van engedélyed (már a kérelmezésre). De szerintem azért várd ki, lehet, hogy élvezni fogod a szobrászt. :)
5/7 anonim válasza:
Ahogy Előttem is írták, hogy szakot váltani csak a következő évben lehet, de akkor is kicsi az esélye, hogy átkerülsz :/
6/7 anonim válasza:
Szia én szobrászra szerettem volna menni de üvegre vettek fel. Én ennek is örülök először letargiába zuhantam, de aztán azon kezdem el gondolkodni ebben mi a jó. És sokat találtam. Ez az egyik lehetőség. A másik: félévkor nem lehet átmenni viszont év közben igen. DE CSAK VALAMI KOMOLY INDOKKAL, MERT EGYÉRTELMŰEN NEM SZERETIK. SŐT UTÁLJÁK! Most gondolj bele. Van száz gyerek és mindenki elkezdene szakot váltani, mert neki ez nem tetszik. Persze teljesen átérzem. :)
7/7 anonim válasza:
nekem anno két osztálytársam is félév körül váltott:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!