Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Azt szeretnem kérdezni, hogy...

Azt szeretnem kérdezni, hogy ha az ideiglenes felvételi jegyzékben?

Figyelt kérdés
A 93. vagyok es 73-at vesznek fel akkor meg van esélyem ,hogy 20-an kiessenek elöttem nagyon fontos lenne ..Elsőnek jelöltem meg és nagyon nagyon szeretnem ha felvennenek ...Köszi a válaszokat előre is,,ja! és 4-es tanuló vagyok ha ez számit valamit :D?

2015. márc. 10. 13:37
1 2
 1/16 Nikolett1 válasza:
van esélyed mert lehet hogy az előtted lévő 20 ember nem elsőnek jelölte meg a sulit és nem azt vélasztják
2015. márc. 10. 14:17
 2/16 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyire népszerű/elit a suli, van-e esély rá, hogy minimum 20-an csak 2., 3. helyen jelölték meg, és őket felvették az elsőként megjelölt helyre is.

Ha nem a legszuperebb iskola a településen, akkor jó esélyed van.

2015. márc. 10. 14:19
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) hat igen családtagjaim is ezt mondogatják..de azért szerintem viszonylag erős suli bár nem tudom..mert olyan sokat nem tudok róla sajnos..mivel nem helyi iskoláról van szó
2015. márc. 10. 14:20
 4/16 Nikolett1 válasza:

és az is lehet hogy a 73om közül is valaki nem azt választja szóval szerintem van esélyed :)

szurkolok :)

én nálam úgy van hogy a szakácsnál 60 ember került be és a 16. lettem a cukrásznál meg a 38ból a 18. lettem :D

2015. márc. 10. 14:20
 5/16 A kérdező kommentje:
Hat amuyg 2. válaszoló ..ezt nem tudom h mennyire szuper.az biztos ,hpgy a tavalyi évekhez képest ismertebb lett a suli mert, sokkal (viszonylag ) többen jelentkeztek
2015. márc. 10. 14:21
 6/16 A kérdező kommentje:
Húú az jóó :) Köszönöm,hogy szurkolsz ..:) Hat most nagyon félek ..itt sirtam h biztos h már nincsen..hat ahogy mondani szokás a remélni hal meg utoljára :)
2015. márc. 10. 14:23
 7/16 Nikolett1 válasza:

nincs mit :))

ma én is átéltem mert a legjobb barátnőm eléggé ramaty tanuló és ő egyik suliba se került be szóval el kell lehet válnunk :((

2015. márc. 10. 14:27
 8/16 A kérdező kommentje:
Jajj,hát igen gondolom ,hogy milyen érzés lehet::(..bár a barátnőm rajzos suliba megy én meg nemetesbe szeretnék..és mivel ő elég jól rajzol fel fogják venni..szóval most értem aggódik :D :(
2015. márc. 10. 14:29
 9/16 anonim ***** válasza:

Melyik megyében?

Azért van esélyed, csak hát kivárni még míg meglesz a végleges - jaj, nem szabad rá gondolni

2015. márc. 10. 14:43
 10/16 anonim ***** válasza:

Abban a suliban legalább töb tagozatot is megjelöltél?

Mert úgy több szokott lenni valamivel az esély -

2015. márc. 10. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!