A diploma elég hogy a kereskedelemben eladóként dolgozhassak?
ok, de nekem előbb volt meg, és úgí látom nagyon nehéz felfogni, hogy a kérdés lényege, hogy hivatalosan -munkajogi ellenőrzést kapva- kielégítő e.
A hsz-edből az jön le, hogy gondoltam eggyet, megcsináltam egy diplomát, hogy eladó lehessek. LOL, és ez itt a 80% helyes válasz...
Szerintem félreértelmezted a válaszomat. LOL :D
Ha már van diplomád akkor miért nem azzal akarsz kezdeni valamit. Mint ahogy írták csinálj egy mesterképzést, manapság egyre jobban preferálják az MSc-vel rendelkezőket.
De akkor mondok egy példát, ha ács akarsz lenni de neked csak szakács OKJ-d van nem fognak felvenni. Mert az említett munkakörhöz például az ács OKJ kell, nem a szakács. A kereskedelemmel is ez a helyzet, nem az a lényeg, hogy van-e diplomád, hanem az, hogy miből! Esetleg, ha van gyakorlatod az adott területen és nincs hozzá meg a szükséges végzettség akkor is felvesznek (de nem minden munkaadónak van ilyen nagy, meleg szíve.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!