Írna valaki egy BGF - BCE pro és kontra listát? :D
+1
engem is érdekelne.
illetve az hogy mennyire kell ott okosnak lenni. gáz ha középsuliban matekból 4es vagyok..?
hogy érted azt a bele rúgnak az emberbe dolgot? mivel? hogyan? és tényleg ennyire durvák a tanárok, és nem túl jó a közösség? Azt hallottam h a BGF-esek olyan emberek, akiknek nem számít semmi, csak h hétvégén jól berúgjon. Csak a buli, és semmi más...??
melyik szakon voltál a pszf-en?
BME-s vagyok, de sejtem miről beszélt az előző.
Egyszerűen megszivatnak. Egy legandás eset nálunk, hogy levizsgázott valaki egész jól, olyan 4es körül tudta a tételt. A tanár meg fogta, kiválasztott egy másikat (sejtheted, hogy nem a legkönnyebbet) és megkérdezte, hogy mi lett volna ha azt húzza. Szegény gyereknek nem ment valami fényesen, erre kidobta karóval.
De egy csomó apróbb dologgal ki tudnak veled szúrni. Ismerek olyat, akit úgy húztak meg matekból, hogy a háromszög oldalait rossz irányba nevezte el a,b,c-nek és akkor nincs pont, mert nem szabványos.
Ilyenekre gondolj.
Persze ne ijedj meg, egy emberrel max 1-2 ilyen történik az 5 év alatt, persze van aki különösen vonza a bajt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!