Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Hőgyes Endre Gimnázium és...

A Hőgyes Endre Gimnázium és Szakközépiskola (szoboszló) felrakta a listát, de nem tudom értelmezni . Szerintetek?

Figyelt kérdés
Sok valakinek odaírták, hogy elutasítva nekem ugyan ugy maradt a szám ( hatvan valamennyi ) és nem tudom hogy most akkor bejutottam vagy még arra várnak hogy a többi suliba fel veszik-e az elöttem lévőket hogy bekerülhessek. 35 főt vesznek fel és kb 70 valaki nincs elutasítva. szerintetek ??
2011. ápr. 8. 19:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha több osztály indul(már pedig szerintem ez két osztálynyi gyerek ez a 70 fő),akkor vmelyik osztályba bekerültél.De majd küldik az értesítőt,hogy fel vagy véve,aztán akkor megnyugodhatsz.Addig nézegetheted a honlapot vagy keresgess a 70 fő közül,hogy ki van fent pld. fészen:D és ismerkedj kicsit!:D
2011. ápr. 8. 19:16
 2/12 A kérdező kommentje:
te hőgyeses vagy ? :) köszi amugy. :)
2011. ápr. 8. 19:24
 3/12 anonim ***** válasza:
Nemnem.:D én Szentgyörgyis:)
2011. ápr. 8. 19:26
 4/12 A kérdező kommentje:
az hol van ? :D
2011. ápr. 8. 19:26
 5/12 anonim ***** válasza:
Egyébként nincs mit,szívesen.Tavaly ugyanígy izgultam.És tessék-lássék felvettek.Most meg kijutottam Bécsbe,és kijutok egyszer még májusba is.Nagyon sok oldalú iskolába jutottam be.Egészségügyi szak.Sikerülni fog neked is!Szurkolok..szerintem gratulálnom is kell:D grat.;D
2011. ápr. 8. 19:27
 6/12 anonim ***** válasza:
Egyébként Győr.:P
2011. ápr. 8. 19:28
 7/12 A kérdező kommentje:
jajj :) nagyon aranyos vagy!:P köszönöm,én is gratulálok h felvettek :D remélem bekerülök . (:
2011. ápr. 8. 19:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Köszi;) na,remélem,bekerültél.^^Majd írj még.:D majd szeptemberben is,hogy milyen!
2011. ápr. 8. 19:31
 9/12 A kérdező kommentje:
megfogom ^^,
2011. ápr. 8. 19:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Okééé:D várom.xD előbb a nyarat.:) na szia :D .. :O
2011. ápr. 8. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!