Eötvösbe jelentkezők! Fent van a rangsor! Na, hány pontotok lett?
Figyelt kérdés
:))) én német haladó angol kezdő NYEK-re jelentkeztem és a rangsorban 15.vagyok2015. márc. 7. 09:39
11/25 anonim válasza:
A körbevezetés kb. hányig tart szerintetek? Mit fogunk ott csinálni? Ti jöttök?
12/25 anonim válasza:
Szerintem olyan fél 7 körül van vége. Hááth mindenfélét XD megmutatják az iskolát, de úgy, hogy elmesélik az összes sztorit, szokást, hiedelmet stb. Utána lesznek valamiféle ismerkedős játékok, hogy összeszoktassák a csapatot.
Én mindenképp megyek ;) tesómék (sokáig a barátnője is csinálta a körbevezetést) aszonták, hogy nem szabad kihagyni.
13/25 anonim válasza:
Dejóóó! Akkor én is megyek szerintem :)
15/25 A kérdező kommentje:
Nektek hogy tetszett?
2015. márc. 12. 18:48
16/25 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett, eddig is bele voltam zúgva az iskolába, most már még jobban :D Neked? Melyik csapatban voltál?
17/25 A kérdező kommentje:
én a ,,késők csapatában"(piros, bordó asszem) voltam :) és , háát nem is tudom én jobbra számítottam ,de lehet , hogy csak azért nem tetszett annyira mert fél órával később estünk be..:D
2015. márc. 12. 19:45
19/25 anonim válasza:
srácok, bocsi, én szívességet kérnék!
sajnos nem tudtam elmenni ma, pedig nagyon szerettem volna :(
valaki le tudná írni nekem akár itt, akár üzenetben, hogy mi volt, miket láttatok, hallottatok, milyen tapasztalataitok vannak pontosan?
köszönöm :)
20/25 anonim válasza:
Én a humánra és a NYEK-re jelentkeztem, mindkettőre felvettek, a humánra 186,6 ponttalt a NyEK-re 184 ponttal. Gratulálok! :) Én is kiestem, mert én a humánra megyek, szóval megint tolódtál előrébb egy helyet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!