Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Petrik Lajos tanulók/vagy oda...

Petrik Lajos tanulók/vagy oda jelentkezők (infó) Ma kiderült kinek hány pontja lett összesen és a rangsor is megvan. Ennyivel pontszámmal felvesznek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Informatikára jelentkeztem és 149.-ik vagyok 75.77pontal

(ha számít.. elsőnek jelöltem)

Ahogy elnéztem 270en jelentkeztek erre a szakra de gondolom nem mindenki ebben az iskolában/szakon akar tovább tanulni nektek,hogy sikerült ? Menyi az esélye,hogy felvesznek?

2015. márc. 4. 19:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Sajnos NE reménykedj! Esélyed sincs! Az elmúlt 3 évben a legalacsonyabb rangsorszám 124 volt!

[link]

2015. márc. 5. 22:20
 2/4 A kérdező kommentje:
De idén két osztályt indítanak informatikából, vagy így sincs esélyem ? és ugye április körül kopok papírt arról, hogy felvettek-e vagy sem... és akkor meg tudom fellebbezni? mennyi lenne az esélyem ha fellebbeznék?
2015. márc. 6. 13:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Az 32x2=64 fő.Szerinted 85+1fő előtted álló mást választ?

A fellebbezést meg nem igazán értem. Milyen indokot lehet felhozni? Szerintem csak formalitás.

2015. márc. 6. 19:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért majd írd meg, mi lett
2015. márc. 31. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!