Milyen feladatok lesznek szóbeli felvételin a Kossuth Lajos Gimnáziumban? SÜRGŐS LENNE!
Nem tudom, hogy még tudok neked segíteni, de azért leírom, hogy én mit kaptam. Persze ha a Budapest 20.kerületi gimnáziumról beszélsz. Szóval engem az angol két tannyelvűre hívtak be, kaptam két papírt amin a feladatok voltak (egy matek és egy magyar), és még kettőt amire a megoldást kellett írni. A feladatok megoldására volt 30 percem, aztán behívtak. A magyaron szöveg volt és kérdések, a matekon két feladat.
Először a magyarral kell kezdeni. El kell kezdeni olvasni a szöveget, aztán abbahagyni amikor szólnak, utána válaszolsz a kérdésekre, azokra amik a feladatlapon voltak, ezután következik a matek ahol megbeszélitek a feladatokat. (A megoldásodat a szóbeli elején elkéri a matek tanár.)
A szóbelire 30 perccel előbb behívnak, mint amit kiírnak!
Mintafeladatokat találsz a honlapjukon.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!