A budapesti Karinthy Frigyes Gimnáziumban milyen az emelt angol tagozat? Erős vagy gyenge? Milyen ott az oktatás?
Az angoloktatásban a Karinthy országosan az egyik legerősebb. Az emelt angol tagozatra a legkönnyebb (nem mondom, hogy könnyű, de a legkevésbé nehéz, akkor mondom így) bejutni, inkább a kéttanosokra húzósabb.
Annyi a hátránya, hogy a tantárgyakat nem angolul tanulod, de simán el lehet jutni így is a felsőfokig. :)
Szia!
Igazából nem jelöltem meg az emelt angol tagozatot(a németre halvány esély).A budapesti Kölcsey Ferenc Gimnáziumban viszont megjelöltem a francia kéttant,oda szerintem biztos felvennek,de a középiskolai rangsorban a Karinthy sokkal előrébb van,mint a Kölcsey és nem tudom most mit csináljak.
Ez tényleg attól függ, hogy a franciára vagy az angolra akarsz ráfeküdni. Ha igazán a franciára, akkor országos eredményű a Kölcsey francia kéttannyelvű tagozata. Érdemes azt választani.
Ha viszont inkább az angolra, akkor tényleg Karinthy, mert az meg abban jó :)
Köszi :)
Utosó:159p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!