Kaptam egy rossz jegyet de a tanár annyi ideig nem írta be/mutattam meg 2 hétig, hogy most nem kérném, de azóta eltelt egy hét, szeretném ha a tanár ki törölné lehetséges ez?
Figyelt kérdés
mozanapló van nálunk, két jegyről van szó2015. márc. 5. 19:41
1/5 A kérdező kommentje:
*mutatta meg
egy jegynek mondtam, mert egy doga de két jegy
2015. márc. 5. 19:46
2/5 A kérdező kommentje:
Emellett tanulási nehézségem van abból a tantárgyból
helyesírás értékelése alól mentesítve vagyok és A 4/2010 (I. 19.) OKM rendelet 20.§ (1) értelmében javaslatok vannak iskolai nevelés, és oktatásommal kapcsolatban
-órai, otthoni munkában feladatszintű, mennyiségi differenciálás
-kiscsoportos fejlesztésem, korrepetálásom indokolt
a tanár nem tanít, csak feladja az órai munka oldalszámát
2015. márc. 5. 19:58
3/5 A kérdező kommentje:
És az iskola alkalmas ilyen diákoknak és el is fogadta a papírt, nem tudom mi legyen meg fogok bukni ha így megy, alig értek belőle valamit és nagy mennyiségű anyagokból írat.
2015. márc. 5. 20:00
4/5 anonim válasza:
Ha már beírta, nem fogja kitörölni.
5/5 A kérdező kommentje:
miért nem, miből gondolod?
2015. márc. 5. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!