Középiskolai fellebbezés (? ) Hogy is van? Milyen indokaim legyenek?
Figyelt kérdés
2 gimnáziumot jelöltem meg. Egyikbe sem vettek fel.
Amit másodikként jelöltem meg, abba szeretnék fellebbezni, mert abba 52. vagyok, viszont az elsőbe 88.
17 főt vesznek fel. Német tagozatos osztály.
Lenne pár kérdésem:
1. A fellebbezést egy sima A/4-es lapra kell írni? Vagy nyomtassak a netről?
2. Mikor küldjem el az iskolának?
3. Milyen indokaim legyen? (!!!)
4. Mennyi esélyem van szerintetek?
2015. márc. 5. 18:55
1/3 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem. hogy ahová fellebbezni szeretnék sportos gimnázium.
2015. márc. 5. 19:59
2/3 anonim válasza:
Ha nincs okod fellebbezni, akkor miért akarsz? Akkor lehet fellebbezni, ha valamit elrontottak a felvételiden, nem jól javították, vagy elírták a pontot, vagy a szóbelin nem úgy pontoztak, ahogy reális lett volna. Ez nem úgy működik, hogy ha nem vesznek fel valahova, akkor ok nélkül fellebbezek és akkor majd felvesznek, akkor mindenki ezt csinálná... Egyébként lehet, hogy nem jól tudom, de az én időmben ilyenkor még bőven nem volt végleges eredmény. Akár még ki is eshetnek annyian, hogy felvegyenek, ha nem egy túl erős iskola.
3/3 anonim válasza:
ezt nem jól tudod..fellebbezni fel lehet..aztán majd az iskola eldönti, hogy felvesz-e...ha nem akk. elleszel irányítva :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!