Help! Puskázáshoz tippek?
Írd fel egy papírlapocskára az anyag fontosabb dolgait, majd doga előtt tedd be a cipőd alá, de úgy hogy ne látszódjon ki. Nekem eddig mindig Bejött... Volt egy töri dogánk sok évszámmal es névvel (képtelenség volt megtanulni anny volt) Egyébként a doga 8 oldalas volt. Az osztályban én írtam a legjobbat, 92%-osat. A tanár persze nagyon megdicsért, hogy mennyit tanultam. (A többieknek olyan 25-68%-osra sikeredett.) A tanár úr úgy eldicsdkedett a tanároknak. 😃 Én lettem a kedvenckéje. Nem kellett egy csomószor utána felelnem.
Sok sikert kívánok neked!
14/F
14 évesen aztán elvadult dolgokat kérdezhetnek töriből... úr isten...
nincs olyan hogy nem megtanulható egyébként csak nem előző este kéne elkezdeni
Egy osztálytársam pár hete csinálta azt, hogy lefotózta az anyagokat, hosszú nadrágot vett fel, majd szépen bement, leült a székére, férfiasan keresztbe tette a lábát és a nadrágja szára alá tette a telefont (a bokája környékén). Amikor figyelt a tanár lehúzta a szárát, ha nem, akkor nézte. :D De nagyon óvatosan kell csinálni, felelősséget nem vállalunk érte ! :D
És amúgy szerintem is inkább próbálj minél több anyagot megtanulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!