Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Felvételi, tippek! És felvesznek?

Felvételi, tippek! És felvesznek?

Figyelt kérdés

Holnap fogom írni a központit magyarból és matekból.

Nem izgulok, úgy vagyok vele ahogy megírom úgy fog sikerülni azonban még is tippeket adjatok, hogy esetleg hogyan lehet jót írni. E mellett jártam a suli felkészítőjére és az általánoséra is.

Illetve a Nyíregyháza Vasvári Pál gimibe jelentkezek és 4.6 átlaggal felvehetnek szerintetek?

2015. jan. 16. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:
szia!az attól függ hogy sikerült?
2015. jan. 17. 14:27
 2/7 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is ma irtam :(. Osszesen kb. 70 pontom lesz es jeles tanuló vagyok szoval egy négyesem lesz. Tavaly viszont kituno voltam. Nem tudom hogy felvesznek e de az Érdi Vörösmartyba szeretnek menni bioszra.

Neked hogy sikerült? Már tudod kb. Hany pontod lesz?

2015. jan. 17. 21:38
 3/7 anonim válasza:

Egyébként szerintem felvesznek csak ne 30 meg 40 ponto irt

jal

2015. jan. 17. 21:40
 4/7 anonim ***** válasza:

első vagyok.nekem matek kb 25-30 pont, magyar 40-45pont.

a magyar ezerszer könnyebb volt.lehet hogy a matek is könnyű volt,de én ott annyira izgultam hogy nem tudtam rendesen gondolkodni.Most vmit változtattak a feladatokon,mert eddig x,y feladat volt az első feladat most meg ez az osztályos hülyeség.

na mindegy valahova biztos bejutunk xD

Sok sikert mindenkinek! :)

2015. jan. 17. 22:16
 5/7 anonim válasza:
Te hová jársz? Melyik suliba vagy elsős? És az jó gimi?
2015. jan. 18. 19:51
 6/7 anonim válasza:
Ja bocsi rosszul olvastam. Melyik megyében élsz? Gondolom Nyiregyhaza kornyeken. Oda szeretnel mindenfele keppen mrnni gimibe?
2015. jan. 18. 19:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Szia. Igen Szabolcs megyében élek. És bejárós akarok lenni. Viszont ha bejárós leszek akkor Debrecenből meg bejarni és tanulni kicsit nehéz lenne. Amúgy a központim matek 22 magyar 35 és a jegyekből vitt pontom az 48. Ahogy számoptam ez összesem 103 pont. Elnézést a helyesírási hibáért telóról vagyok.
2015. febr. 15. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!