Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ilyenkor mit lehet csinálni?

Ilyenkor mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Van egy tanárunk, akit kb mindenki utál. Ő az igazgató felesége és kb mindent megengedhet magának.. A múltkor nem jött be tanórára és már többször is előfordult, hogy késett 10-20 perceket órákról!

Van erre jogszabály, hogy mennyi időt késhet? És ha van, az mivel jár?

Pusztán kíváncsiságból kérdem..

2015. márc. 2. 22:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Én nem tudom mivel jár, de én is nagyon furcsáltam, mert a mi sulinkban is több tanár késik 20 perceket. Ilyenkor szólni szoktak az osztályfőnöknek vagy az igazgatónak, hogy gond van, legrosszabb esetben kirúgással fenyegetik, akkor általában megzabolázza magát az adott tanár.

Csak az a baj, hogy ti nem biztos, hogy szólhattok, hogy gond van, mert az adott tanár az igazgató felesége... Mi sem szólhatunk, pedig a földrajz tanárunk (akit az igazgatónő... khm...) a pénteki órák 85-90 %-át nem tartja meg, mert "továbbképzésre jár".

2015. márc. 3. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!