Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Valóban osztályozó vizsgát...

Valóban osztályozó vizsgát kell tennem?

Figyelt kérdés
Ma az osztályfőnököm szólt , hogy a sok hiányzásom miatt osztályozót kell tennem. Nos, ezt azért nem értem , mert csak 104 órám van (persze igazolt).
2015. márc. 2. 19:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Félévkor leosztályoztak mindenből? Nincs olyan tantárgy, amiből idáig elérted a 30% hiányzást? Mindenesetre nem évközben kell osztályozót tenni, hanem évvégén, az akkori hiányzási arány alapján, ha nincs elég jegyed. Szóval az of szerintem csak nevelni akar vagy nagyon utál.
2015. márc. 2. 20:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Van elég jegyem,nem értem el se a 250 órát, se a 30%-ot és nem is utál. Szóval nem értem mire fel
2015. márc. 2. 22:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy összetéveszt valakivel? Ennek semmi értelme, nem kell vizsgáznod és kész.
2015. márc. 2. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!