Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyire nehéz a töri érettség...

Mennyire nehéz a töri érettségi, mennyit kell egy 80 %-ért tanulni?

Figyelt kérdés
2 emeltem lesz,kémia fizika,és a törire baromira nem lesz már időm tanulni ..:( :D
2015. márc. 1. 22:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Alapműveltség, atlasz, diagramok, írott források. Szerintem nem nagyon kell izgulni miatta.
2015. márc. 1. 22:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Közép törire szerintem sem kell összetörni magad.

Bár a szóbelire azért kell tanulni, de az írásbeli nem vészes.

2015. márc. 1. 23:14
 3/8 anonim ***** válasza:
szinte semmit
2015. márc. 2. 11:12
 4/8 anonim ***** válasza:
A szóbeli tételeket egy napig nem árt olvasgatni, amúgy egy vicc.
2015. márc. 2. 11:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nehéz, de a legjobb dolog amit tehetsz, hogy mikor lesz egy kis szabadidőd, akkor régebbi feladatsorok közül megoldasz egyet. A megoldókulcs alapján leellenőrzöd és meglátod, hogy milyen szinten állsz.
2015. márc. 2. 12:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Középszint egy vicc. Nagyjából nulla felkészüléssel és korábbi tanulással atlaszból meg lehet írni legalább 70 százalékra.
2015. márc. 2. 16:02
 7/8 anonim ***** válasza:

na jó az azért túlzás, hogy ilyen könnyű lenne, de ha 4 évig odafigyeltél miről volt szó akkor tényleg nem kihívás

láttam azért én 50%os töriket is mondjuk nem olyan sulisoktól akik 2 emelteznek

2015. márc. 2. 16:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha odafigyeltél órákon és lépésről lépésre tanultad az anyagot, nem lehet gondod. Az atlasz hihetetlen nagy segítség! Azt ajánlom, érettségi előtt nézd át jó alaposan, milyen információkat lehet benne megtalálni. Sajnos én is buktam annak idején 2-3 pontot amiatt, mert nem használtam ki az atlasz nyújtotta lehetőséget.
2015. márc. 3. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!