Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit jelöljek meg 3. helyen?

Mit jelöljek meg 3. helyen?

Figyelt kérdés

359 pontom van, ha az angol és az informatika érettségimet duplázom, és beletartozik egy középfokú angol nyelvvizsga is.

323 pontom van, ha a matekot és az infót duplázom, és beletartozik egy középfokú angol nyelvvizsga is.

Gépészmérnök szakokat jelöltem be első két helyen (275 és 299es ponthatárral)

Kéne egy harmadik hely, a megadott tárgyak/pontszámok függvényében, ahova szinte 100%, hogy felvesznek!

Előre is köszönöm a segítséget!

Nem nagyon találtam olyan képzéseket, ahova idegen nyelv + matek/infó érettségit dupláznának :S Ha valaki tudja hogy tudok ilyenekre rákeresni, azt is nagyon megköszönném!

:)

2010. febr. 13. 18:33
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

Itt. Rákattintasz az iskokákra, majd a karokra és kiadja.

2010. febr. 13. 18:41
 2/6 A kérdező kommentje:
én úgy értettem, hogy olyan szakokat listázna ki, ahova nézik az angol+ infó, illetve angol + matek érettségit, mert így egyesével átnézni, hogy hova mit néznek elég hosszadalmas.. értem? de azért köszönöm a gyors választ!
2010. febr. 13. 18:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Láttam, hogy 2009-re körülbelül 100 ponttal emelkedtek a gépészmérnök szakra a ponthatárok (BMF, ZMNE) szerintetek a 323 pont elég lesz idén? :S
2010. febr. 13. 18:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de ha tudsz már valami szakot, hogy hova szeretnél menni, elég ha egy iskolára rákattintasz és megnézed, mert az összes többiben az lesz a követelmény. Szóval ha a Pázmányon elfogadják a matek, angolt akkor a Corvinuson is azt fogják elfogadni. Szóval annyi az egész, hogy megnézed milyen szakok vannak 1-2 egyetemen a gazdasági karon vagy valami ilyesmiken (nem tudom mert elég messze áll tőlem ez), és ha ott nincs olyan ahol csak azt fogadják el amit akarsz, akkor máshol se lesz.
2010. febr. 13. 18:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Valszeg elég lesz a pontod! Nem hiszem, h aggódnod kellene!
2010. febr. 14. 14:50
 6/6 anonim ***** válasza:
hmm..Zsigmond király,nemzetközi gazdálkodás? :) vaagy Semmelweis,egészségügyi szervező?(ez infos)- ez tényleg jó szak,sokfelé mehetsz vele,és sokat is kereshetsz!:)
2010. febr. 14. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!