Mit jelöljek meg 3. helyen?
Figyelt kérdés
359 pontom van, ha az angol és az informatika érettségimet duplázom, és beletartozik egy középfokú angol nyelvvizsga is.
323 pontom van, ha a matekot és az infót duplázom, és beletartozik egy középfokú angol nyelvvizsga is.
Gépészmérnök szakokat jelöltem be első két helyen (275 és 299es ponthatárral)
Kéne egy harmadik hely, a megadott tárgyak/pontszámok függvényében, ahova szinte 100%, hogy felvesznek!
Előre is köszönöm a segítséget!
Nem nagyon találtam olyan képzéseket, ahova idegen nyelv + matek/infó érettségit dupláznának :S Ha valaki tudja hogy tudok ilyenekre rákeresni, azt is nagyon megköszönném!
:)
2010. febr. 13. 18:33
1/6 anonim válasza:
Itt. Rákattintasz az iskokákra, majd a karokra és kiadja.
2/6 A kérdező kommentje:
én úgy értettem, hogy olyan szakokat listázna ki, ahova nézik az angol+ infó, illetve angol + matek érettségit, mert így egyesével átnézni, hogy hova mit néznek elég hosszadalmas.. értem? de azért köszönöm a gyors választ!
2010. febr. 13. 18:43
3/6 A kérdező kommentje:
Láttam, hogy 2009-re körülbelül 100 ponttal emelkedtek a gépészmérnök szakra a ponthatárok (BMF, ZMNE) szerintetek a 323 pont elég lesz idén? :S
2010. febr. 13. 18:50
4/6 anonim válasza:
Jó, de ha tudsz már valami szakot, hogy hova szeretnél menni, elég ha egy iskolára rákattintasz és megnézed, mert az összes többiben az lesz a követelmény. Szóval ha a Pázmányon elfogadják a matek, angolt akkor a Corvinuson is azt fogják elfogadni. Szóval annyi az egész, hogy megnézed milyen szakok vannak 1-2 egyetemen a gazdasági karon vagy valami ilyesmiken (nem tudom mert elég messze áll tőlem ez), és ha ott nincs olyan ahol csak azt fogadják el amit akarsz, akkor máshol se lesz.
5/6 anonim válasza:
Valszeg elég lesz a pontod! Nem hiszem, h aggódnod kellene!
6/6 anonim válasza:
hmm..Zsigmond király,nemzetközi gazdálkodás? :) vaagy Semmelweis,egészségügyi szervező?(ez infos)- ez tényleg jó szak,sokfelé mehetsz vele,és sokat is kereshetsz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!