BME-sek, nektek hány óra alvás elég?
Én már 3 éve 6óránál többet sosem , max kevesebbet alszom, mert így jön ki az idő...
Ill nektek van valami bajotok attól, hogy pl hosszútávon keveset alszotok, akármilyen testi tünet? Mert nekem van bőven probléma amit a nem létező bioritmus és talán elégtelen alvás okoz..
kösz a válaszokat
na ne próbáld bemagyarázni, hogy az mind arra megy el, hogy tanulni kell a BME-re
mert az nagy riszpektet érdemel, ha valaki ott tanul...
Nyári szüneteket persze nem értettem bele az elmúlt 3 évbe, de egyébként kb ezen kívül soha nincs különösebb szabadidőm, karácsony-szilveszterkor is vizsgaidőszakra kell tanulni, utána meg 1 hét és kezdődik a kövi félév.
Hétvége pont hogy nem a pihenésről szól, hanem akkor próbáljuk visszahozni a lemaradásunkat, beadandókészítés, laborfelkészülés, zhra tanulás.
Utolsó válaszolót nem értem.
Az -átlag- BME-s nek egy nehezebb szakon nincs szabadideje, még a tanulmányaira sincs elég, ezen nem kell vitatkozni.
Én BME-sektől kérdeztem, hogy szellemileg, fizikailag hogyan viseli meg őket, érdekelne..
Nezd, az ismerosomnek a gepeszmernokin rengeteg ideje van. Nem egy zseni, pusztan neki ehhez a szakhoz van a legtobb kompetenciaja allitasa szerint. O csak a gazdasagi targyakra panaszkodott, hogy a legtobb idejet azok veszik el. Nem azon van a hangsuly, hogy hany orat tanulsz, hanem azon, hogy mennyire hatekonyan csinalod.
Ha ugy erzed ez a max, akkor nem a kepessegeidnek megfelelo intezmenyt meg szakot valasztottal.
"Hétvége pont hogy nem a pihenésről szól, hanem akkor próbáljuk visszahozni a lemaradásunkat, beadandókészítés, laborfelkészülés, zhra tanulás. "
azért ez egy kicsit túlzás :DDDD
nem tudom elképzelni, hogy nincs szabadidőd. itt még csak nem is kell 200 oldalakat elolvasni/megtanulni hetente, mint a jogon, orvosin.
igaz, nekem csak a mérnökinfóról van tapasztalatom.
ja és a kérdésre válaszolva 6-ot,de több nem is kell :D
En BME-s vagyok es nem ertem hogy miert nehez elhinni hogy ennyire sokat kell tanulnunk. Van jogon tanulo ismerosom is es messze nem tanul annyit mint en es a csoporttarsaim. Ez foleg a kerdezo altal emlitett leadandok miatt van. Mire befejezi az ember, mar ott van hogy kezdhet zh-ra tanulni. Szoval meg kell hogy nyugtassalak kerdezo mi sem alszunk tobbet :D
Viszont a hetvegen jol kialszom magam! Ajanlom neked is. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!