Jobban hangzik? (kérdés lent)
kommunikáció szak érdekel, de azt mondják az önmagában nem elég. Ha mellé elvégzem a jogot is, akkor már sima ügy lesz minden?? ilyen sokat jelentene mellette az a jogi diploma?
( am jól tanulok, csak lusta vagyok...)
Mit akarsz kezdeni mindezzel? Ha pl. asztalos szeretnél lenni, ez a kettő is kevés. Először is ezt kellene eldönteni.
Egyébként a kettőből valóban túlképzés folyik, és nem tudom, a kettő együtt mennyivel lesz jobb. Ha a kommunikáciuó érdekel, akkor inkább valami mást végezz még el mellette attól függően, hogy mit is szeretnél pontosan csinálni.
HAhaha.... Te komolyan azt hiszed, hoggy a jog mellett majd még a kommunikációt is megcsinálod? Nincs a napban annyi óra, hogy eleget seggelhess rá... Tényleg nem bántásból írom, de valami normális szakot is megjelölhetnél, mert joggal még talán csak mész valamire (éhbérért irodába aktát tologatni kezdetnek), de a kommunikáció hát... khm... :S
Ismerős nemrég végezte el és gőze nincs, mihez kezd vele...
Bele ne kezdj a jogba! Pénzkidobás lenne, mert nem tudnád megcsinálni a kommunikáció mellett. A fősulit úgy képzeld el, hogy tantárgyanként (félévente kb. 5-15 tárgyad lesz szaktól függően) van 1-2 3-400 oldalas könyved és abból vizsgázol. Ez a jognál lényegesen több. A jog mellett garantálom, hogy nem csak nem lenne időd tanulni a kommunikáció szakos tárgyakra, de még a könyveket sem lenne időd elolvasni.
Másrészről viszont a kommunikáció szakos diplomáddal jobb esetben diplomás munkanélküli leszel, tehát felesleges elvégezned. Mi lenne, ha választanál egy normális szakot elsőre, aztán ha abból lediplomáztál akkor munka mellett járhatnál kommunikációra. Hm?
értem, tehát semmi értelme.... :( csak mert
"jogvégzett újságíró"...nekem úgy ütősen hangzik....
'"jogvégzett újságíró"...nekem úgy ütősen hangzik....'
- Ja, Te azt hitted, hogy az újságírókat a kommunikáció szakon képzik? Hát, nem egészen így van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!