Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kölcsey Ferenc Gimnáziumban...

Kölcsey Ferenc Gimnáziumban milyen az angol szóbeli?

Figyelt kérdés

2015. febr. 24. 20:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Húú ez engem is érdekelne.:)
2015. febr. 25. 12:57
 2/5 anonim ***** válasza:
(Bocsi a kusza irasert de telorol vagyok) En Hetfon voltam szobelin, es elkepesztoen jol ereztem magam, fuggetlenul attol, hogy ez egy vizsga volt :D Jo par perccel elobb kellett odaerni, mert ha valaki nem jon el, akkor csusztatjak. A terem ele kiallitottak egy tavalyfelvetelizo golyat aki beszelgetett a szobelizokkel , hogy
2015. febr. 25. 14:37
 3/5 anonim ***** válasza:
(Elnezest elobb kuldte el) megnyugodjanak, es elmondjak nekik, az o tapasztalatukat. A tanarok iszonyuan kedvesek voltak, kellett huzni egy lapot, amin kepek voltak. Ezeket le kellett irni, majd elmondani mi a tema. Ezen kivul ket kategoriarol is fogtok beszelni (en a Shopping & Clothes illetve a Sportsot kaptam :D). 10 percig tart a vizsga maximum, bar nelem 20 perc volt, mert elmelyedtunk a beszelgetesben. Szoval nagyon jo volt es felettebb egyszeru. Hajra, menni fog! :)
2015. febr. 25. 14:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem tavaly volt. A kérdésed alapján nem tudom hogy inkább mint esemény érdekel vagy személyes tapasztalatok, úgy hogy mindkettőt leírom :)

Mint esemény a dolgok úgy zajlottak: behívtak, 2 felvételiztető tanár volt,megkérdezték hogy vagyok/hogy érzem magam/izgulok-e, majd volt három kép, azokról kellett beszélni, utánna húzni kellett 2 tételt/témát azokról is beszélni, végén pedig beszélgettünk egy kicsit (természetesen azt is angolul).

Mint élmény: nagyon kedvesek/,aranyosak/empatikusak voltak a felvételiztető tanárok, és amikor nem csak a tudás hanem mint személy/egyéniség részéhez értünk a szóbelinek kb ez volt az egyetlen szóbeli ahol tényleg érdekelte őket, és nem csak azért kérdezték mert muszály.

És nekem itt a Kölcsey-ben volt a legkellemesebb felvételi élményem (nálam még nem voltak segítő gólyák, de idén már mindenkinél lesznek) Szóval szerintem ne izgulj, biztos jól fog sikerülni :)

2015. febr. 26. 16:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

A tanárok és a segítő tényleg nagyon kedvesek voltak, és szerencsére a húzott tétel sem volt nehéz (háziállatok).

2015. márc. 5. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!