Kölcsey Ferenc Gimnáziumban milyen az angol szóbeli?
Nekem tavaly volt. A kérdésed alapján nem tudom hogy inkább mint esemény érdekel vagy személyes tapasztalatok, úgy hogy mindkettőt leírom :)
Mint esemény a dolgok úgy zajlottak: behívtak, 2 felvételiztető tanár volt,megkérdezték hogy vagyok/hogy érzem magam/izgulok-e, majd volt három kép, azokról kellett beszélni, utánna húzni kellett 2 tételt/témát azokról is beszélni, végén pedig beszélgettünk egy kicsit (természetesen azt is angolul).
Mint élmény: nagyon kedvesek/,aranyosak/empatikusak voltak a felvételiztető tanárok, és amikor nem csak a tudás hanem mint személy/egyéniség részéhez értünk a szóbelinek kb ez volt az egyetlen szóbeli ahol tényleg érdekelte őket, és nem csak azért kérdezték mert muszály.
És nekem itt a Kölcsey-ben volt a legkellemesebb felvételi élményem (nálam még nem voltak segítő gólyák, de idén már mindenkinél lesznek) Szóval szerintem ne izgulj, biztos jól fog sikerülni :)
Köszönöm mindenkinek!
A tanárok és a segítő tényleg nagyon kedvesek voltak, és szerencsére a húzott tétel sem volt nehéz (háziállatok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!