Van esélyem még bejutni?
Az a nagy helyzet,hogy első háromnak jelöltem meg a Kölcsey Ferenc Gimnáziumot (1.angol olasz 2.olasz angol 3.francia magyar).
Így ugye angolból kell szóbeliznem. A felvételim 65 pont lett,és 67 pontot viszek a jegyek alapján. Ez ugye 132 pont. 125 ponttól hívnak be szóbelizni,de nincs a nevem a listán,viszont azt írja a honlap,hogy ez még nem a teljes névsor. Az iskolámból sincs senkinek kint a neve (rajtam kívűl még 3 emberről tudom,hogy megjelölte),és köztük van egy olyan,akinek 60 pontja lett a felvételi,de jobbak a jegyei,tehát neki is van esélye,de nincs kint a neve. Lehetséges,hogy én is benne leszek a következő sorrendben? Van esélyem,vagy gyakoroljak inkább oda,ahova behívtak?
*Kívül
Hát nagyon remélem. Még ha nem is vennének fel,azért örülnék ha behívnának szóbelizni.😕😕
Melyik jegyeket számoltad be?
7. évvége és 8. félév: magyar nyelv és irodalom, matek, töri, idegennyelv, kémia és földrajz.
Ezek számítanak. 7 tantárgy osztályzata a 2 megadott időszakban, ha mindegyikből ötös voltál, akkor a maximum.
Utosló,aranyos vagy:)
A Kölcsey nekem már kilőve,valószínűleg a szentendrei Móricz Zsigmond Gimnázium ami a legvalószínűbb. Ide is szívesen mennék,de már beleéltem magam a Kölcseybe. Mindegy,jól esett a válaszod:)
Ja,és a Móriczban is lehet olaszt tanulni,szerencsére:)
És remélem azért neked sikerülni fog! Azért próbálok nem elkeseredni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!