Gépészmérnöki mellé orvosi dipolma megérné?
Figyelt kérdés
Igazából az orvosis cuccok gyártása tervezése üzemben tarása érdekel (de ha végül klinikán kéne kikötni mondjuk valamilyen igazgatósági műszaki akárki az sem zavarna), TDK-s témakörök között is ilyenek érdekelnek főleg (bár elég kevés van, főleg a fogtechnikai polimerek meg hasonlók). Tudom, hogy van olyan, hogy EÜ mérnök de az kb egy vicc szak. Orvosnak nem mérnök mérnöknek meg nem orvos. Két év alatt nem lehet egyikből a másikat képezni. Ha most átmennék fizetősre gépészen akkor még pont meglenne ingyen az orvosi diploma. Meg nyilván külön-külön is biztos az állás mindkét területen.2015. febr. 21. 22:28
1/12 anonim válasza:
szerintem nem sok ertelme van, de ki tudja.
Orvosi cuccok tervezesehez mernoknek kell lenned, nem orvosnak.
2/12 A kérdező kommentje:
igazából az orvosisok TDK témái kapcsán gondoltam, ha valaki a műszaki és az orvostudományok területén is otthon van abból nagyszerű dolgokat lehetne alkotni
itt meg nem nagyon max BME mechatronikán vannak olyanok amiket fent is leírtam
2015. febr. 21. 22:50
3/12 anonim válasza:
Manapsag mindenki specializalodik egy teruletre. Az orvosi meg a mernoki tudomanyok rettento tavol vannak egymastol, es azt gyanitom hogy azok a cegek akik orvosi eszkozoket gyartanak, alkalmaznak orvosokat es mernokoket is.
4/12 A kérdező kommentje:
protézisek? diagnosztikai eszközök?
biztos van bennük innovációs potenciál
2015. febr. 21. 23:04
5/12 anonim válasza:
Nem éri meg a befektetett energiát. Én orvosira járok. Eszméletlen mennyiségű baromságot kell tanulni, aminek nincs semmi gyakorlati jelentősége. Gyakorlatilag csak elcsesznék, hat évet a semmire. Ha orvos akarsz lenni, akkor legyél orvos, de protézistervezéshez nem kell orvosi diploma.
6/12 A kérdező kommentje:
hanyad éves vagy?
2015. febr. 21. 23:21
7/12 anonim válasza:
molekuláris bionika mérnök,ajánlom figyelmedbe :)
8/12 A kérdező kommentje:
hát az a gáz, hogy jövőre másodév, idén már nem jelentkezhetek át mire elkezdhetném a bionikát már lediplomáznék gyakorlatilag
2015. febr. 22. 00:11
10/12 anonim válasza:
Ha orvosi eszközök tervezése, fejlesztése érdekel, akkor felesleges az orvosi diploma. Minek megtanulni egy rakás betegséget, kezelését, gyógyszereket, baktériumokat, népegészségügyi dolgokat?
Igazad van, két év alatt nem lehet egyikből a másikat képezni, de nem is kell. Arra meg gondolom elég a két év, amire kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!