Varosmajori Gimnázium, van meg esélyem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A Fazekasbol jövök es 4 évig kitűnő voltam, viszont a felvételit nagyon elrontottam, csak 81 pont lett, teljesen bestresszeltem. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek van meg esélyem bejutni ide? Koszonom2015. febr. 20. 22:16
11/20 anonim válasza:
Basszus ezt hogy csináltátok? Én spanyolra jelentkeztem írásbelin 78 ponttal, kitűnő félévivel, és tavaly évvégéről egy testnevelés, egy rajz, egy fizika, és egy matek négyessel, és nem hívtak be! :O Ennyit számít négy darab négyes, ha abból kettő nem is főtantárgy?
12/20 A kérdező kommentje:
Igen számít, mert ok a négy evet atlagoljak, es biztos sok pontot ér egy négyes. Vagy nem tudom, de sajnálom:( bár szerintem 80 felett behivtak mindenkit akinek egy négyese van max
2015. febr. 24. 06:36
13/20 anonim válasza:
Köszi... Hát ezt sajnos nagyon megszívtam mert mindent egy lapra tettem fel, és már csak rossz iskolákat jelöltem meg... Na mindegy, sok sikert neked!
14/20 anonim válasza:
Melyik nap kell menned a bizottság elé?
Majd írd meg milyen volt
15/20 anonim válasza:
Miért nem maradsz a Fazékban?
16/20 anonim válasza:
Kitűnővel biztos van esélyed bejutni, meg a központid
sem lett nagyon rossz, meg ha matekból jó vagy akkor
a szóbeli sem lehet gond
17/20 anonim válasza:
Az is könnyen lehet, hogy szóbeli nélkül vesznek fel 81 ponttal, szinte biztos :)
18/20 anonim válasza:
Az elején írta, hogy szóbelizni hívták be, és nem ismerkedésre kell mennie :)
Amúgy hogy sikerült a szóbeli, kérdező? :)
19/20 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok, nem néztem a netet:) hat a matek jol sikerült, de a németet kicsit elrontottam, se mindegy, mert ugy is a matekra mennek szívesebben:) koszi az érdeklődést😊
2015. márc. 5. 23:19
20/20 Bogi11 válasza:
Végülis hova vettek fel? Egyébként a tájékoztatóban ez szerepel:Az általunk figyelembe vett tantárgyak: magyar nyelv és irodalom, történelem, matematika, fizika és egy idegen nyelv. Az átlagszámítást az ötödik, hatodik, hetedik osztály végén és a nyolcadik osztályban félévkor megszerzett érdemjegyekkel végezzük el.
Tehát aki korábban írta rajz és a tesi négyesét, annak biztosan nem amiatt nem sikerült bejutnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!