Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen a Veres Pálné Gimnázium...

Milyen a Veres Pálné Gimnáziumban a szóbeli humán, illetve NYEK-es osztályokba?

Figyelt kérdés
Mi a tapasztalatotok, kedvesek voltak-e a tanárok, miket kérdeztek, ilyeneket szeretnék megtudni!

2015. febr. 18. 21:32
 1/9 anonim válasza:
Én is erre a kettőre jelentkeztem, erre én is kíváncsi lennék. Milyen pontot írtál? Sok sikert!
2015. febr. 19. 11:46
 2/9 anonim válasza:
Ez engem is nagyon érdekelne.. ~ Sok sikert a szóbelihez!:3
2015. febr. 19. 14:52
 3/9 A kérdező kommentje:
85 pontom lett! Koszi, neked is!
2015. febr. 19. 14:52
 4/9 anonim ***** válasza:
szöveg felolvasása, szövegértés, magadról kell beszélni.
2015. febr. 19. 21:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Én tavaly NYEK németen voltam.

A "magyar" részen azza indítottak, hogy melyik sulit írtam első helyre. Teljesen összezavartak. Nem akartam megmondani, hogy egy másikat, de hazudni sem akartam. Úgyhogy gáz volt.

A német részen húztam egy témát (Mahlzeit) és egy szituációt (jegyvásárlás). Itt meg igazából arra voltak kíváncsiak, mit nem tudok.

Kedvetlen, unott és rosszindulatú volt mindkét tanár. Jó lepontoztak, de így is felvettek volna, olyan sokan estek ki a végleges listából. Tavaly több osztályban sem tudták feltölteni a létszámot. Tehát igazából mindenkit felvettek, aki szóbelizett és ezt írta elsőnek.

Én másik sulit választottam és nem bántam meg.

2015. febr. 20. 13:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Nekem a Radnoti volt hatodik utan egy nagyon rossz elmeny, azota rettegek a szobelitol elore. Nagyon remelem nem lesznek olyanok, mint amit leirtal, mert en parazok az ilyen helyzetektol..
2015. febr. 20. 18:58
 7/9 anonim válasza:

Szia :)

Én ma voltam szóbelizni,de nem humán és NYEK-es tagozatra,hanem reálra.Számomra tök pozitív volt az egész.Két tanár volt bent,elmagyarázták,hogy mi lesz abban a kb. 10 percben,amíg bent vagyok.Húztam egy tételt,amin volt egy egy oldalas szöveg.Először magamban kellett elolvasnom,aztán nekik hangosan.Utána kérdezgettek rólam,majd el kellett mesélnem,hogy miről szólt a szöveg.A legvégén pedig megkérdezték,hogy hanyadik helyen jelöltem meg a sulit.Nekem nagyon szimpatikusak voltak,nem baj ha nem tudsz valamit,ők segitenek.

Remélem tudtam segíteni. :)

2015. febr. 23. 19:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy te is leírtad a tapasztalatodat! Én holnap megyek szóbelizni, és kicsit félek is tőle, de remélem kedvese lesznek... :) Inkább magadról kérdeztek, vagy a szövegről, tantárgyi kérdések voltak?
2015. febr. 25. 20:17
 9/9 anonim válasza:
Magamról és a szövegről,de ne félj,rendesek lesznek! Szerintem jó pont,ha mosolyogsz. Én végig vigyorogtam, nem tudom,hogy ennek köszönhetően-e, de ők is! :)
2015. febr. 25. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!